Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand 5.7V8 Hemi и/или 6.1V8 SRT-8(420bhp)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Grand 5.7V8 Hemi и/или 6.1V8 SRT-8(420bhp)

Колеги, моля Ви за мнение и/или препоръка относно тези... хм 2 варианта, че сега след отпадането на акциза, нещо много са ме засърбяли ръцете, краката ли, главата ли, сериозно питам +/- на единия и другия:
    1. Jeep Grand Cherokee 5.7V8 Hemi - Engine Size: 5,654 cc Power: 322
    2. Grand Cherokee 6.1V8 SRT-8 - Engine Size: 6,063 cc Power: 420

(километри 20-50К, година 2005-06, състояние и почти цените са сходни на тези и няколко други подобни)

До: Grand 5.7V8 Hemi и/или 6.1V8 SRT-8(420bhp)

SRT-то в едно филмче го бяха класифицирали като първият Джип, който не може да се кара извън пътя .

Иначе - колкото по-голям мотор, толкова по-добре .

Коментар

И аз бих ти казал като Сашо.Ако бях аз щях да взема 6.1 със сигурност.Ти щом си се загледал точно по тия двата,надявам се няма да ревнеш в другата тема след време..."колегиии.....много гори мойта ламя.....газова ли да слагам....".иначе напоследък и KINEX-а нещо се е запалил май по този,сигурно той може да ти каже повечко за него.То май няма много хора в форума със STR8.
      Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
      0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Първоначално публикуван от Radosl81 Преглед на мнение
        И аз бих ти казал като Сашо.Ако бях аз щях да взема 6.1 със сигурност.Ти щом си се загледал точно по тия двата,надявам се няма да ревнеш в другата тема след време..."колегиии.....много гори мойта ламя.....газова ли да слагам....".иначе напоследък и KINEX-а нещо се е запалил май по този,сигурно той може да ти каже повечко за него.То май няма много хора в форума със STR8.
        Абе не знам още много, (Bardolini ще ме накара да приема май разхода) ама нещо много се запалих... Айде бе Kinex, светни ме малко, моля ти се, че... направо под лъжичката... ето още малко пикчъри:

Последно редактирано от ivied; 07-01-10, 11:06.

Коментар

Пътен данък, гражданска и каско за тази кола (SRT) ще са около 5 хиляди годишно. При положение, че не можеш да я караш извън пътя в купешкия и вид не разбирам за какво ти е... Виж Хемито е друга бира.
          Да не говорим, че 4.7 моторът ще върши чудесна работа! Не трябва да се превръщат в самоцел конете и обемът, според мен.

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнение
            Пътен данък, гражданска и каско за тази кола (SRT) ще са около 5 хиляди годишно. При положение, че не можеш да я караш извън пътя в купешкия и вид не разбирам за какво ти е... Виж Хемито е друга бира.
            Да не говорим, че 4.7 моторът ще върши чудесна работа! Не трябва да се превръщат в самоцел конете и обемът, според мен.
            Баш в купешкия и вид няма да е... Няма да са 5 бона, доста по-малко са... Вервай ми! Значи засега +1 глас за Хемито.

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
              Баш в купешкия и вид няма да е... Няма да са 5 бона, доста по-малко са... Вервай ми! Значи засега +1 глас за Хемито.
              Успех в търсенето! Всеки си преценява.

Коментар

JEEP GRAND CHEROKEE 5.7 HEMI - тата са под 12 000 паунда. В момента има поне 5.
                6.1 V8 SRT - то се продаде, има и други, но на 18 000?
                Друг пример - mobile.de -
                Jeep Grand Cherokee 5.7 V8 A (Gasanlage) с газова уредба 22.800 EUR
                Последно редактирано от ivied; 07-01-10, 13:31.

Коментар

На мен пък ще ми е много интересно, ако някои наистина прочете заглавието и се придържа към него при отговора си. Та, какви са силните и слабите страни на тези 2 автомобила? Стават или не? И ако стават, за какво?
                  Познавам хора с много, ама много пари. На тия с мозък между ушите не им личи, че ги имат. И съм против десните вилани. Ама това не е питането. Питането е ...
                  https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Защо не проверите в щатите колко е едно SRT ?
                    Май ще е по на сметка....
                    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

http://www.autotrader.com/fyc/search...=1262896186188

Към $30 000 може да се намери. Калифорнийска кола, която дъжд не е виждала. Товари се директно на корабчето в Los Angeles.
                      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Още около 3000 usd и е на бг номера.

http://www.autotrader.com/fyc/vdp.js...e&rdpage=thumb

това за който е по-притеснен финаново...
                        Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

здрасти.аз мисля че толко як джип с десен волан ще е тъпо.но,все пак, аз бих избрал 5.7 защото не ми харесват спойлерите на 6.1.

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                            Още около 3000 usd и е на бг номера.

http://www.autotrader.com/fyc/vdp.js...e&rdpage=thumb

това за който е по-притеснен финаново...
                            Абе не е съвсем така:
                            "Решението на Министерския съвет за отмяна от 1 януари на постановлението за облагане на вноса на коли е обнародвано във вчерашния брой на Държавен вестник. Догодина за внасяните автомобили от САЩ и Япония ще се плаща мито от 10%, а след това и 20% ДДС върху реалната цена."
                            30000$+10%мито=33000$+20%ДДС=39600$
                            И след това вече регистрацията
                            Ex. Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 2003
                            http://save-gery.org/bg

Коментар

Първоначално публикуван от dimonrb Преглед на мнение
                              Абе не е съвсем така:
                              "Решението на Министерския съвет за отмяна от 1 януари на постановлението за облагане на вноса на коли е обнародвано във вчерашния брой на Държавен вестник. Догодина за внасяните автомобили от САЩ и Япония ще се плаща мито от 10%, а след това и 20% ДДС върху реалната цена."
                              30000$+10%мито=33000$+20%ДДС=39600$
                              И след това вече регистрацията
                              А в добрата стара Англия - 18000 паунда Х 2.17 = 39060 лв.
                              Hemi за 12000 = 26040 лв.
                              Говорим за Jeep-ове в почти перфектно състояние...
                              Дет се вика = No comment!
                              Но Kinex-a липсва да даде диагноза, рецепта и т.н.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X