До: Покупка на Cherokee
Дали има заводска или не...ще разбера като я закарам на сервиз. Аз трудно мога да разбера това. Изчетох доста във форума за гуми и общо взето се препоръчват BF Goodrich All-Terrain T/A. Мога ли да чуя мнение за тях и препоръка за нещо изпитано. Ще пътувам доста и ако този модел е сериозен компромис не би си струвало да се спестят пари за сметка на сигурност. Прочетох, че са проблемни при шофиране на мокър асфалт което е притеснително предвид състоянието на нашите тъй наречени магистрали
Дали има заводска или не...ще разбера като я закарам на сервиз. Аз трудно мога да разбера това. Изчетох доста във форума за гуми и общо взето се препоръчват BF Goodrich All-Terrain T/A. Мога ли да чуя мнение за тях и препоръка за нещо изпитано. Ще пътувам доста и ако този модел е сериозен компромис не би си струвало да се спестят пари за сметка на сигурност. Прочетох, че са проблемни при шофиране на мокър асфалт което е притеснително предвид състоянието на нашите тъй наречени магистрали
("лицензирана морга") за по 300-500 EUR и се продаваха тук за по 3000-4000 лв. След влизането ни в ЕС обаче престанаха, защото такива не можеш да ги регистрираш в КАТ. Имал съм 2 стари коли от Италия - имаха си сервизни книжки, дойдоха с добре изглеждащо масло и никакви проблеми по двигателя не съм имал.
иначе като габарити си е супер.ако има колеги от хасково с такава,мойе да се видим за по едно кафе.
. Колкото до гумите - колега Нинов, сменяйте гумите незабавно. Ако нямате достатъчно средства за най-доброто (което винаги е до голяма степен субективно според мене), можете да си закупите Toyo Open Country A/T - 235/70/16. Сега има някакво намаление и идват на около 168 лв. гумата. А гумите не са никак лоши, масово се използват за нашите джипки отвъд океана.
Коментар