Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Grand Cherokee TSI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с Grand Cherokee TSI

Значи аз незнам дали е точно в авариен режим.На всички позиции работи нормално само на D си стои на втора.Това ли е

Коментар

Не се хвърляй на друга кутия - това е все едно да смениш мотора заради свещите.

В тези кутии има елементи(относително евтини) които създават ядове и краиния резултат е като при теб.

Смяната им не е трудна, просто трябва да разбереш какви грешки има в блока на кутията.
      Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Първоначално публикуван от JORO-pz Преглед на мнение
        Значи аз незнам дали е точно в авариен режим.На всички позиции работи нормално само на D си стои на втора.Това ли е
        Точно така беше при мен.

Коментар

Има лек напредъкНапръсках буксите долу на скоростната купия с контактен спрей.Сега се появи и първа скораст.Значи на D тръгва на първа включва на втора и дотам

Коментар

Напиши всички цифри на грешката.Форсунка на Български е дюза а в автомата дюзи няма.
            Последно редактирано от ssspeed; 26-12-09, 17:23.
            Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
            Grand 3.1TD
            0898 620 306 Стоян

Коментар

Грешките са 12;21;27;37;42

Коментар

Само 37 е свързано с автомата и означава ,че соленоида на локъпа нещо не работи и може турбината да е останала заключена.Но и другите грешки могат да вкарат кутията в авариен режим.Пробвай да изтриеш грешките и виж коя ще остане.
                Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                Grand 3.1TD
                0898 620 306 Стоян

Коментар

Е в този джип сигурно са се вселили дяволиВчера изведнъж скоростите започнаха да работят и аз мноооого се израдвах и днес качвам се,тръгвам и пак същата работа

Коментар

Някъде, някакъв лош контакт, нещо се мокри и изсъхва и се шегува
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Проблема вече на 90% е ясен.Май ще се наложи да се сменят наистина соленоидите.Утре ако ме приемат в Балканстар ще ги сменяваме

Коментар

Стискам палци. Успех.
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Не бързай с БС, в Пловдив имате много добър магазин и сервиз за ремонт на автоматични кутии, дори можеш да върнеш старата и да ти дадат рециклирана с гаранция 6м, при това точно за Grand Cherokee.
                          Ето координатите: гр. Пловдив, ул. Цар Борис Обединител III №1, тел. 0888 823 549.
                          А това са координатите на същата фирма в гр. София, ул. Козлодуй №4, тел. 0887 740 086
                          Аз лично съм купувал ремонтен комплект за 46RH – при това на Raybestos! - преди година и ми излезе около 600-700лв с двата колана – спирачки, имаха и соленоидите, за кутията.
                          Jeep Grand Cherokee 5.2; GSM - 0892-757-619

Коментар

Ще им се обадя утре и на тях.Благодаря

Коментар

Проблема с кутията е решен.За щастие се оказа лоша връзка на управлението на кутията.Благодаря на всички които се опитаха да помогнат. п.п.Мисля че трябва да добавя и още нещо за да не остават погрешни впечатления.Золтан НЕ МИ ПРОДАДЕ джип със строшена кутия.1000км колата си вървеше нормално,просто едно кабелче ми изигра лоша шега

Коментар

Първоначално публикуван от JORO-pz Преглед на мнение
                                Проблема с кутията е решен.За щастие се оказа лоша връзка на управлението на кутията.Благодаря на всички които се опитаха да помогнат. п.п.Мисля че трябва да добавя и още нещо за да не остават погрешни впечатления.Золтан НЕ МИ ПРОДАДЕ джип със строшена кутия.1000км колата си вървеше нормално,просто едно кабелче ми изигра лоша шега

Кое кабелче,заземката на буксата вьтре в преходника ли?
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X