Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Програмиране на дистанционно за Jeep ZJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Програмиране на дистанционно за Jeep ZJ

Сигурен съм, че колегата KINEX знае как се прави но не знам защо не иска да драсне 2-3 реда или да даде някой лик
    Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от misho22 Преглед на мнение
      Сигурен съм, че колегата KINEX знае как се прави но не знам защо не иска да драсне 2-3 реда или да даде някой лик
      Поздрави

Разбра ли все пак,как се програмира дистанционното,че и аз се сблъсках със същото?Ако имаш някаква информация,ще съм благодарен да я споделиш.
      Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от misho22 Преглед на мнение
        Не мога да повярвам, че никой в този форум не знае как се "обучава" второ дистанционно за ZJ..... Това не е истина!!! Явно не искате да помогнете
        Поздрави
        Колега, не бързай с упреците! На всеки времето е скъпо и никой никому не е длъжен. Поразрови и ти малко в различните сайтове, и може да попаднеш на решение. Не стана ясно за какво дистанционно иде реч, за радио или Infra-red. Ето, примерно аз какво открих, за обучаване на вариант на дистанционно с INFRA-RED. В руския сайт има описание за синхронизация на такова дистанционно. Дано описания метод сработи и при теб. Успех!
        Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
        First impression is not always true. Get inspired.
        Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
        Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
          Колега, не бързай с упреците! На всеки времето е скъпо и никой никому не е длъжен. Поразрови и ти малко в различните сайтове, и може да попаднеш на решение. Не стана ясно за какво дистанционно иде реч, за радио или Infra-red. Ето, примерно аз какво открих, за обучаване на вариант на дистанционно с INFRA-RED. В руския сайт има описание за синхронизация на такова дистанционно. Дано описания метод сработи и при теб. Успех!
          Колега просто се учудвам, че никой не знае..
          Описания метод не сработи и при мен.

Винаги преди да питам нещо във форума се опитвам сам да се справя и чак като установя, че съм до тук, тогава задавам въпроси (и нали затова е форума да си помагаме кой с каквото можем)

Още не съм намерил решение на въпроса. Разбрах, че се прави софтуерно в Б.С.
          От непотвърден източник разбрах също, че трябва де е чисто ново дистанционно което ще "обучаваш".

Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
          X