Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Високо налягане на масло след основен ремонт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Високо налягане на масло след основен ремонт

Разликата в главите е според модификацията (по каталог в Jeep се вгражда 814).
    До скоро при мен двигателят беше с оригиналната глава, на която дюзите са със шпилки, а в момента съм с такава от Еспейс, на която се навиват на резба.
    И в схемата от "книжката" за този двигател се сочи, че вариантите могат да са различни (вж. двата вида дюзи).

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

ок, значи имаме варианти на главата...без значение какви са дюзите...за маслените пътища в главите нещо да добавите? различни ли са? то като я запалим ще разберем де...само трябва да изровя още един комплект биелни черупки и да го сглобим за твори рунд...първият път ми предлагаха 6 различни варианта - с дупка на толкова градуса или на толкова градуса, с овал, с канал, без канал...ужас!
      В сервиза съм!

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
        До скоро при мен двигателят беше с оригиналната глава, на която дюзите са със шпилки, а в момента съм с такава от Еспейс, на която се навиват на резба.
        Да, и аз точно по този път минах. Между другото, първата ми глава (как звучи само ) - тази дето счупи вала - още се търкаля наоколо. Ако някой изпадне в нужда е на разположение.
        Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

тъй...двигателя замина в шлайф базата да си оправят каквото са надробили...рециклирахме турбото и оправихме клапана на маслената помпа...не искам и да си помислям, че има възможност да задере отново, че тогава ще трябва да помоля някой рейнджър да ме гръмне...
          В сервиза съм!

Коментар

търсят се аксиални лагери за 2.1 ТД...по магазините няма...
            В сервиза съм!

Коментар

каква дебилина аксиални лагери ти трябват

Коментар

Имах много проблеми с такъв мотор,постояно ремонти,едно направиш друго се счупи.Главата от еспеиса става.Части за него в 07'Успех
                878511557

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X