До: jeep , разход и една алтернатива
Клипчета всички сме гледали, кажи за градския транспорт в Берлин.
					Клипчета всички сме гледали, кажи за градския транспорт в Берлин.
 ) има и още нещо:
) има и още нещо:

Бъдещето (и то близкото) е на подобни решения - целият "нерелсов" обществен транспорт в Япония отдавна е на хибриди или водородни клетки... За такива като мен
 Бъдещето (и то близкото) е на подобни решения - целият "нерелсов" обществен транспорт в Япония отдавна е на хибриди или водородни клетки... За такива като мен (вж. подписа)
 (вж. подписа) остава надеждата, че това поне малко ще свали цените на бензина
 остава надеждата, че това поне малко ще свали цените на бензина Нека да следим темата и да не обвиняваме човека в измами или заблуди - ако иска ще ни покаже какво се е получило.
 Нека да следим темата и да не обвиняваме човека в измами или заблуди - ако иска ще ни покаже какво се е получило.

))
))

Не съм чул някой да е отменил основните закони на физиката, така че отскачам за пуканки, защото тая тема ще е весела
 Не съм чул някой да е отменил основните закони на физиката, така че отскачам за пуканки, защото тая тема ще е весела

По-скоро търся такъв за вграждане в стандартния Денсо корпус
 По-скоро търся такъв за вграждане в стандартния Денсо корпус
 ))) Ще направя няколко експеримента , който не вярва може да заповяда - направих 4-5 седящи места в гаража
))) Ще направя няколко експеримента , който не вярва може да заповяда - направих 4-5 седящи места в гаража  Въпреки , че е малка развива малко над 6000 градуса по Целзии (няма грешка , темп близка до тази на слънцето) и практически топи всичко което и се подаде .
 Въпреки , че е малка развива малко над 6000 градуса по Целзии (няма грешка , темп близка до тази на слънцето) и практически топи всичко което и се подаде .

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар