Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взех го-WJ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Взех го-WJ!

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
    Поздрави и от мен!

Направи му проверка на състоянието и пълно обслужване /масла, течности и т.н./.Редовно сменяй консумативите, защото един автомобил се плаши от лоша поддръжка, а не от каране!

Между другото дай повече инфо - километри, година и т.н.

Честито още веднъж и безаварийно пътуване!
    Благодаря отново.Колата е 2001г километрите 180 000км,поне така пише.Днес я вкарах в сервиза(работя в МОТО ПФОЕ) смених маслото,антифриза,филтрите.Прегледахме колата и равносметката е:за смяна задна биалетка,централен болт на задния мост(не знам дали така е правилно да се каже),тампон раздатка и разбира се маслата в скоростите,раздатката и диференциялите.За сега само ги проверих и долях.Някой ако знае цени на споменатите неща моля да пише.
    grand cherokee 4.0 MY 2003 LAREDO.....love this car.

Коментар

Първоначално публикуван от robi Преглед на мнение
      Благодаря отново.Колата е 2001г километрите 180 000км,поне така пише.Днес я вкарах в сервиза(работя в МОТО ПФОЕ) смених маслото,антифриза,филтрите.Прегледахме колата и равносметката е:за смяна задна биалетка,централен болт на задния мост(не знам дали така е правилно да се каже),тампон раздатка и разбира се маслата в скоростите,раздатката и диференциялите.За сега само ги проверих и долях.Някой ако знае цени на споменатите неща моля да пише.
      Аз дадох малко над 400 лева за масло на мотора, масла за дифовете, раздатката и LSD добавка ...
      В някоя от темите имаше цени ...

Коментар

Честито колега и да я чукаш само отватре

Коментар

Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнение
          Това автофокс морга ли е?
          И пробва ли ги преди да ги купиш?
          Защото до колкото четох се скапвали от слънцето и времето ...
          Да морга е в Горубляне.Пича е много готин,купувах и други части,можеш да се пазариш,прави сериозни отстъпки,като можеш всичко да пробваш.
          JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

ако някой продава предни тонколони да пише. Успех на всички![/QUOTE]

Няма смисъл да си взимаш оригинални аз ги смених с Magnat същия размер.Свират перфектно.
            Car audio & Off road club TETEVEN
            Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI
            GAZ 69 0ff Road '76

Коментар

Няма смисъл да си взимаш оригинални аз ги смених с Magnat същия размер.Свират перфектно.[/QUOTE]

Колега, сподели какъв е размера на колоните Магнат, които си взел и на каква цена?

Коментар

Мисля че са 10cm(4") Magnat Dark power 102 при мен на продажна цена са 50лв. комплекта, зависи от къде ще ги намериш.Тирси да са с малък магнит (Slim)
                GAZ 69 0ff Road '76

Коментар

Първоначално публикуван от Ivaylo_Jankov Преглед на мнение
                  Мисля че са 10cm(4") Magnat Dark power 102 при мен на продажна цена са 50лв. комплекта, зависи от къде ще ги намериш.Тирси да са с малък магнит (Slim)
                  А как ги събра? Оригиналните не са ли под 7 см?

Коментар

Четох някъде, че оригиналните предни колони са 2.5", което е около 6.5 см., а Магнат имат размер 8 и 10 см.

Коментар

Стават с малко сила и чалъм.Не оплатняват както фабричните но и не трябва, само да са закрепени да не се мятат насам-натам, те са само за среди и високи.
                      GAZ 69 0ff Road '76

Коментар

Първоначално публикуван от Ivaylo_Jankov Преглед на мнение
                        Стават с малко сила и чалъм.Не оплатняват както фабричните но и не трябва, само да са закрепени да не се мятат насам-натам, те са само за среди и високи.
                        И да не забравите да сложите в паралел един кондензатор - да реже ниските , че ще се избушат и новите.
                        Има го това доработване някъде из джипските ръководства.
                        ________________________________________________________________________________________
                        Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                        HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
                          И да не забравите да сложите в паралел
                          По-скоро последователно.
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
                            И да не забравите да сложите в паралел един кондензатор - да реже ниските , че ще се избушат и новите.
                            Има го това доработване някъде из джипските ръководства.
                            То си има фабричен филтър,или е от усилвателя,или някъде в таблото.
                            GAZ 69 0ff Road '76

Коментар

Филтъра е в касетофона. Направо от него излизат силни шест канала.
                              Не при всички Грандове има допълнителен усилвател.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                                Филтъра е в касетофона. Направо от него излизат силни шест канала.
                                Не при всички Грандове има допълнителен усилвател.
                                Прав си! Бях забравил.Имам предвид направо да се слага новата колона без допълнителни заработки-ако не е сменен оригиналния плеър.Между другото плеърите които имат и чейнджър отзад и сд отпред, едни и същи ли са,мога ли да си сможа със сд че чейнджара нещо се бъгва.
                                GAZ 69 0ff Road '76

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X