След седмици висене във форума и мобилето се реших и в събота го купих. По разбираеми причини (финансови) е с 3.1 мотор и доста забележки - няма предни тонколони, тече от раздатката и потропва отзад, но съм много щаслив, дори пробвах системата QUADRA DRIVE и за щастие още работи. Малко е инертна, но върши работа. Утре го вкарвам в сервиза, за да видя какво ме чака (колата е лошо гледана). Иначе върви добре и гори добре - при скорост 100-120км Пловдив-София среден разход 9.2, но аз не съм и очаквал по-малко. CD changer-а, разбира се, не работи, но другите неща за сега са OK...... ако някой продава предни тонколони да пише. Успех на всички!
Последно редактирано от cveti; 26-10-09, 11:12.
Причина: няма буква 4
grand cherokee 4.0 MY 2003 LAREDO.....love this car.
След седмици висене във форума и мобилето се реших и в събота го купих.По разбираеми при4ини(финансови) е с 3.1 мотор,и доста забележки-няма предни тонколони,те4е от раздатката и потропва отзад но съм много щаслив,дори пробвах системата QUADRA DRIVE и за щастие още работи.Малко е инертна но върши работа.Утре го вкарвам в сервиза за да видя какво ме 4ака(колата е лошо гледана)Ина4е върви добре и гори добре-при скорост 100-120км.Пловдив-София среден разход 9.2 но аз не съм и о4аквал по малко.CD changer'а разбира се не работи но другите неща за сега са OK...... ако някои продава предни тонколони да пише.Успех на вси4ки!
Честито, колега!
Дано да не береш много грижи. Иначе се радвам много на твоя оптимизъм.
Честито колега, а за предните тонколони - само от БС, никоя фирма не прави този размер освен Инфинити.
Аз моите ги махнах, че много ужасно беше с тях и все още не съм отишал за нови
Честито и от мен колега! Найстина собствениците на ВМ мотори ставаме мнозинство. Може би е назрял момента, колега от нас с най-голям опит да направи една специална инструкция за експлоатация на ВМ машини,
с оглед спецификата и славата на този мотор.
Успех!
Любомир Бончев 0889216605
Jeep Cherokee Sport 2,5 td - 1998
Безаварийни мнооооого километри. А за съвети и помощ само тук е АДЕКВАТНИЯТ ФОРУМ за любители на Джипки.
Ей много пари и нерви ще спестиш с ровене тук във форума.
И Съвет...смени си течностите само с ОРИГИНАЛНИ ОТ БС. За смяна използвай други сервизи, ама ги купувай от там.
Това автофокс морга ли е?
И пробва ли ги преди да ги купиш?
Защото до колкото четох се скапвали от слънцето и времето ...
А за предните колонки, аз използвах най малкият размер от "Конрад" - магазина е на бул. Прага, след 5-те кюшета от лявата страна на около 200 м. Струват 10 лв. двете и са двулентови. Малко са по големи ама малко изрязах от колонките (т.е. перата за захващане де ) и с малко майторлък влязоха .
еее ЧЕСТИТО и от мен колега ! Да ти служи дълго и безпроблемно !
понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
Направи му проверка на състоянието и пълно обслужване /масла, течности и т.н./.Редовно сменяй консумативите, защото един автомобил се плаши от лоша поддръжка, а не от каране!
Между другото дай повече инфо - километри, година и т.н.
Коментар