Обява

Свий
Няма добавени обяви.

понижаващ пиньон и корона XJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: понижаващ пиньон и корона XJ

Защо пак по-трудния начин двигатели доработки ........от дизелова кола да стане на бензин ,продавай печкта и се мятай в бензинов 4000, то и в Бг си има оферти

Коментар

здравейте колеги !
      да така си е истински расов.. обаче защо избрах донор...първото което е искам да си използвам регистрацията на стария мотор и да си плащам данъка от 42 лева (пак гледам евтинийката.. ама... няма начин трябва да се купува къща не апартамент) , сметките за горивата.. пак ще са почти еднакви оже би..не знам.. и другото което е .. остатъка ще си остане за продаване на тънки цени . все пак.. ще си оставя цяла трансмисия , кормилна уредбда...и други нужни неща....
      поне аз мисля така колеги !
      трансформацията на един дизелов автомобил в бензинов не е кои знае колко сложна... имам гараж добре обурудван за тези цели
      понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
      JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
      Honda Shadow VLX 600 - 1999
      FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
      Влади

Коментар

Иии ти пък сега бензинов матор после ще слагаш газ пак ядове пълен багажник с бутилка малък пробег между зарядките голям разжод на газ гадории всякакви ще се наложи и компютри да слагаш по сложна инсталация .
        Ако ще преправяш намери си мотор дизелов но по голям и по як с турбинка задължително с механична помпа от някои бус или друг жип и слагаи него .

Коментар

Първоначално публикуван от павле Преглед на мнение
          Иии ти пък сега бензинов матор после ще слагаш газ пак ядове пълен багажник с бутилка малък пробег между зарядките голям разжод на газ гадории всякакви ще се наложи и компютри да слагаш по сложна инсталация .
          Ако ще преправяш намери си мотор дизелов но по голям и по як с турбинка задължително с механична помпа от някои бус или друг жип и слагаи него .
          Здравейте колеги !!!!
          да.. затова говорим...мислех си за донор джипа...това не ми е проблем...ще го прехвърля..не ми е проблем..проблема си остава друг...просто е слаб...и въпреки това се радвам че е именно с този модел двигатели.. че е 2,1 тди (не искам да обиждам собственниците с другия дизелов мотор) . както тук разбрах.. имало един джип..който е бил преди също 2,1 тди.. обаче са му присадили друг.. 2,2 бензин от Рено пак... едно към едно ..копие с дизеловия мотор като размери и други, та това нещо вървяло много добре...казват че с 4 човека и багажерии бил вървял с 160...но не знам.. иска ми се да е силен агрегат , надали ще намеря някои пауърстрок от 5,5 кубика нагоре...
          понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
          JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
          Honda Shadow VLX 600 - 1999
          FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
          Влади

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X