Здравейте колеги! интересува ме следното: струва ли си да се постави такъв понижаващ комплект пиньон и корона на 2,1 ТДИ . Гумите са 235х17х17 , относно лифта на джипа не знам колко инча е ..да кажем 2 и цял куп поножаващи аеродинамиката фактори , ще улекне ли работата на мотора , дали ще пострадат скоростните характеристики на този модел...и най важното.. ако си струва.. то откъде могат да се поръчат и на каква цена ориентировъчно...?
мерси предварително.
мерси предварително.
))ами.. това че френското "дете" е мислено не за този модел... имам добра динамика ..до 4-та скоростна (3-та 80 при 3000 оборота)...а от там...много бавно се набира до 100...и то главно само на 4-та.. вклщчиш ли 5-та и трябва да е педала в пода за да поддържа 100-те . все пак е 80 коня..а и не се знае колко са все още живи. за лифта не знам колко е , сега е на почти 50 сантиметра от праговете до асфалта. събаряме също много и козирката.. ама.. гъзарията топлела както се казва. преди , със старите гуми си бягаше 120-140 ама тогава бях с 195х65х15 и с клиренса на форд сиера

!
Коментар