Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Това да го броиме ли за жипка? (JEEP)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

А бе, я се вземете у рЪце бе! Грозно било, н'ам си кво било.
    Това с колите е като с жените. На тебе ти види Дзвер, пък за някой друг си е първа хубавица ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

нали сме демокрация вече.. ако 6 от 10 кажат че е грозно, значи е.

иначе не го знам.. не съм виждал такова чудо все още на живо.

Коментар

на мен това ми мяза на Нива дълга база .. по същия начин в началото не го въприемам много.. въпреки че на пръв поглед толкова сме свикнали с късата база, че дългата ти се губи. Дългата Нива доколкото знам троши кутиите защото не са сметнати правилно (по-скоро не са пригодени) предавателни числа, дължина на вала и прочие. Предполагам, че при Вранлера това няма да е проблем.
        Ако си решил - вземай го, тук очевидно няма хора с подобен опит (предварително се извинявам ако греша) и всичко опира в сферата на догадките. Ако е сполучлив модел ще му се радваш. А и цената не е зле. Въпроса е къде искаш да го караш .. ако е там ОК. Тук вече ще ти стъпи дебеличко. Ей есга докарах един Нисан пикап 2.5 ТД, 98, 4х4 - само митото и ДДС са му 5 700 лева! На печелившите .. честито!

Коментар

хех аз мисля да си докарам моето след около година ама тези идиоти ми искат 24000 лева.. че то няма да струва толкова до тогава.. мъка мъка и лудост и безумие!

май ше си карам с регистрация SHA - RK и аз веднъж да разбера как мога да го направя като не е купено там возилото

Коментар

Не си кривете душата , уродливо е.
            0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
            Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
            Суперскан България www.decbg.com
            Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

видях го преди малко на едим паркинг , черно едно и спрях се да го поогледам. на мен ми харесва. добре си седи на пътя, за гората не знам. иначе лифт кит вече има.
              Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
              http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
              http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Видях го за първи път преди седмица.
                Все още чакам да чуя отзиви за него. Още е рано. Хората тепърва почват да го копуват, и ще отнеме няколко месеца преди да почнем да чуваме отзиви.
                Относно къса дълга база, не е много по дълга от този със 2 врати, така че малко ще повлияе на проходимоста.
                Плюс това, като го видях, задните врати ми се сториха много много малки.
                Дето се вика повече за красота от колкото със някаква функция.
                Относно това дето някои каза за пласмасите, чесно казано и аз почнах да ги предпочитам пред ламарините.
                За оф роуд машина не виждам голямо предимство дали калниците са метални или пласмасови.
                Освен това че ако го удартиш, пласмасата се маха и продължаваш, а със ламарината, това става по трудно.
                Предпочитам да ударя калника , и да го смъкна от колкото да го угъна и да направи поражения да не позволи на гумата да се движи.
                Плус това се сменя по лесно, тежи по малко, и е по ефтино.
                моля не сменяите темата и да почнете да ме хокате за пласмасата.
                Темата е за новия джиип, и нека да я оставим така.
                CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
                http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
                http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

моля не сменяите темата и да почнете да ме хокате за пласмасата.
                  Темата е за новия джиип, и нека да я оставим така.
                  Малиииии,как са те наплашили...
                  0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

)) А стига бе, още не съм чувал някой да псува пластмасовите калници в офроуда. Специално тия са почти върха на глупостта заради мястото на мигачите, ама това е друго.
                    Идиотизъм са пластмасовите брони на джиповете, пластмасовите калници са си баш на мястото в тая история.

Коментар

Това на калниците ми мяза на CAT EYE/ котешки очи/........
                      IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

А на мене - на кашон мигачи в багажника. Едно време някой дивак от мързел беше сложил предните на краищата на предния ролбар. Те и бяха най-стърчащото напред и настрани нещо от колата. От Волга, по левче, и някое време така и карах - с кашона отзад. После ми писна, щото вечер като се прибирах в къщи трябваше да местя кофите за да вляза, и ги наемах с бронята. После сменях мигачите. После изобретих тунинга и сложих някви май от Кадет чак горе до фаровете. Където си им е и мястото. Това и беше първата промяна на тая кабина. Видях се в чудо. Ама още не знаех кво всъщност има да става ...

Коментар

Абе вие май за пръв път виждате Вранглер Ънлимитед? Ужас, колко глупости прочетох. Наистина е по-грозен от обикновенния, но е много по-функционален. Калниците не са просто пластмасови, ами са от някакъв проклет еластичен полимер дето се свива почти на осмица и после си връща формата напълно, нищо подобно не съм виждал на никой друг джип. Техните се трошат и пукат, еле пък японските. Да, това там са мигачи, но наистина трудно се чупят, просто рядко се огъва на такава малка площ. Пък и без мигач джипа си е джип, няма да спре заради това. А като си говорим за маневреност в гората, ми Стефане, вземи и сравни размерите на това и УАЗ-а и тогава философствай, едва ли разликата ще е по-голяма от някакви сантиметърчета. Машината в изпълнение "рубикон" си има всичко - и свирепа раздатка с много голямо предавателно число и 100% блокажи на двата моста, много корава рама, защита на всички агрегати и още сто неща...Това е може би единственния заводски подготвен офроъд автомобил, така че всички спорове са безпочвени. Все едно да питате дали Т-90 става за танк или Су-27 за самолет...
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

А те що не са му нарисували метър отстрани? Отде да знам колко е дълго.
                            Като четеш - чети - всичко беше сравнително с късия.

Коментар

Куадра е прав си мисля. Не знам от друг производител да продава по готов за оф роуд афтомобил от рубикона на ранглер.
                              Всички други изискват афтермаркет, а там цените са грамфон свири майка плаче.
                              $25,000 Щатски също го прави много примамлив.
                              Но напълно оборудван сигурно ще удари $35,000 със данъци и всичко. ( цени в америка)
                              CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
                              http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
                              http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Разгледайте този сайт. http://jeep.avtograd.ru/Има много снимки на
                                wrangler (jk)Unlimited.Съжалявам, че не мога да ги постна, но не
                                съм много наясно с компютрите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X