Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Това да го броиме ли за жипка? (JEEP)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Това да го броиме ли за жипка? (JEEP)

Ако се "вдигне" какво можем да очакваме от този JEEP?Мислите ли ,че си струва парите?/около $25000 нов/

IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Де ме прощаваш,ама то на муцуната си пише какво е...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

грозно.

Коментар

Аз като го гледам си е джип

Коментар

То е ясно че е JEEP!Може би въпроса ми не беше правилен.
          Сериозна джипка/ не SUV/ ли е?След ЛИФТ?

Коментар

Външния вид малко трудно се възприема защото сме свикнали да виждаме късата база.Аз нямам нищо против всички джипове да са джипове. Иначе чисто конструктивно тва си е 100% джип.
            А тва 25000$ на коя планета е

Коментар

http://www.autobase.com/cgi/list.exe...=new&newsite=1

какво те учудва?Спокойно можеш да си купиш......не само Джип де

Коментар

Първоначално публикуван от outback
                То е ясно че е JEEP!Може би въпроса ми не беше правилен.
                Сериозна джипка/ не SUV/ ли е?След ЛИФТ?
                Със сигурност може да стане сериозна джипка с малко лифт и доработки-все пак е Jeep-Wrangler

Коментар

Никва идея. Никога не съм виждал такъв. Във всеки случай обаче ще имаш много по-малко ядове с лифтоването отколкото с късата база. Оная е много къса и прави ядове с увисването на РК и с пречупването на задния кардан. Много му идва наклона. Това ще е по-лесно.
                  Но си остава въпроса защо искаш да го вдигаш, а оттам - и как.

Коментар

Ами мисля ,че има нужда.....незнам.затова питам...А за лифт - що?Това си е сериен JEEP....предполагам ,че вече има.Вече има всичко за FJ Cruiser от ARB и други фирми....а са 2007 модел все пак

Коментар

Ееех ,, само едно не мога да разбера .....
                      Защо някой като пусне некоя руска кочина, всички се скъсват да я .....
                      колко е ръбата. грозна, дизаин на тухла четворка ... и т.н.
                      А ми кажете какъв му е дизайна на това ........
                      Да де ... и с тия пластмаси ... калници ... е само за в гората ...
                      А иначе Стефан е прав !!!
                      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

А, то явно главния бизнес с това име не е колите ами тунинга. Ясно че ще има всичко. Пък и те едва ли се различават съществено.
                        Лифта се прави за да се заврат по-големи колела, ако не могат да се заврат с просто отрязване на калниците. Това не стига от някъв диаметър нататък, защото пък започват да опират в разни елементи от окачването и да не може да завива. А целта е просто по-голям клиренс. Абсолютно необходимо на тежки кални терени и силно пречещо на стръмни планински. Така че въпросът е какво искаш от тая кола.

Коментар

Идеята ако си взема Вранглер/чисто теоретично за момента/ е да го ползвам предимно в гората,за офф.За тази цена,за тази кола/доказала се все пак/, си мисля че може да се отдели и малко за приличен лифт.Днес видях такъв във форума.А така като го гледам,не ми изглежда много офф.Това искам,по скоро за това питам.

Коментар

)) Да, това дори не е грозно, отвратително е. Но без мъдростта на руските машинки. Просто грозно, като тлъста негърка. Макар че точно това ми прилича на тлъста японка. Не знам защо.
                            Ако става дума наистина за гора, там дългата база хич не е хубава. Намалената маневреност между дърветата е катастрофа. В смисъл - катастрофално намалява възможностите. УАЗа например е толкова дълъг щото е толкова широк. А е широк толкова, за да не му е тясна в раменете гората. Средното разстояние между дърветата в иглолистна гора в обитаемите ширини на територията на СССР ... И така нататък, от обосновката)

Коментар

на мен ми харесва много тва си е истински джип а и вече ще се продава с дизелов мотор....
                              поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X