Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чип тунинг на Cherokee 2.5 TD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Чип тунинг на Cherokee 2.5 TD

Добре дошъл в моя свят!Еи братле не ме разбираи погрешно ама тези нашите джипки са голяма болест.Незнам за теб,но аз май се ожених за манафин.Пет пъти за една година ми излиза тижа от кобиличка,тече масло като леика,не само турбото ами и въздуховодите са в масло а не пуши,вече ми иде да го залея целия с епоксидна смола,как не спряха тези течове.Онзи ден за капак и хидравликата нещо се прецака,от време на време волана се "удървя"на кокал.След нова година го вкарвам в бокса и го натискам като болно прасе,баси и мотора махнат.Такива ми ти патила,дано не вървиш по моя път че ще започне да ти отмилява.Успех.
    Гори ама въри к'о мързи ви да наливате ли?

Коментар

Аз бих предложил нещо. Виждал съм го с очите си. Гарантирам, че е страхотно- имплантация на Рено 2,2 бензин. Усещам как след този мой отговор ще полетят всякакви мнения, псувни, обиди, "честитки" и т.н., но просто предлагам. Ето клипче на джип с такъв двигател:

Съжалявам за качеството. Имам и едно нощно ако трябва, ще го кача, но е доста тъмно.
      JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen Lilov Преглед на мнение
        Добре дошъл в моя свят!Еи братле не ме разбираи погрешно ама тези нашите джипки са голяма болест.Незнам за теб,но аз май се ожених за манафин.Пет пъти за една година ми излиза тижа от кобиличка,тече масло като леика,не само турбото ами и въздуховодите са в масло а не пуши,вече ми иде да го залея целия с епоксидна смола,как не спряха тези течове.Онзи ден за капак и хидравликата нещо се прецака,от време на време волана се "удървя"на кокал.След нова година го вкарвам в бокса и го натискам като болно прасе,баси и мотора махнат.Такива ми ти патила,дано не вървиш по моя път че ще започне да ти отмилява.Успех.
        При мен течовете са между турбото и въздуховодите (и от двете страни) и което е най-интересното - не са равномерни..?! Един път не тече, втори път сълзи, трети път прави петно около 25 кв.см. под джипа..?!! Нямам опит с турбодизелови мотори, още повече с този и ако някой има идея за какъв проблем говорят тези симптоми, нека пише!

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
          Аз бих предложил нещо. Виждал съм го с очите си. Гарантирам, че е страхотно- имплантация на Рено 2,2 бензин. Усещам как след този мой отговор ще полетят всякакви мнения, псувни, обиди, "честитки" и т.н., но просто предлагам. Ето клипче на джип с такъв двигател:

Съжалявам за качеството. Имам и едно нощно ако трябва, ще го кача, но е доста тъмно.
          Благодаря за съвета, но ако проблемите ми станат хронични и неприемливи финансово, смятам да понатрупам още малко off road опит с дизела и след това да премина на 4.0 L...!!!

Коментар

Здравеите.В момента слагам 2,2бен. на мястото на2,1 диз.
            878511557

Коментар

Първоначално публикуван от choko Преглед на мнение
              Здравеите.В момента слагам 2,2бен. на мястото на2,1 диз.
              Рено ли? Ако да- дръж ни в течение, моля.
              JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Марто,няма много места от където да тече масло в едно турбо.Валчето на турбината е на плъзгащи лагери и се маже от самостоятелна магистрала изхождаща директно от главната,веднага след масленият филтър тоест там налягането на маслото е максимално.При износване на уплътненията на валчето маслото попада в двете секции на турбото.Понеже казваш,че не пуши по вероято е маслото да се стича от отдушника на картерните газове.Но не приемаи всичко това за 100%достоверно,много зависи от степентта на износване,а тя може да бъде установена само след разглобяване и измерване.За последното обаче се обърни към специализирани сервизи.Желая ти успех.
                Гори ама въри к'о мързи ви да наливате ли?

Коментар

Рено 25.Непремено ще пусна и тема
                  878511557

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen Lilov Преглед на мнение
                    Марто,няма много места от където да тече масло в едно турбо.Валчето на турбината е на плъзгащи лагери и се маже от самостоятелна магистрала изхождаща директно от главната,веднага след масленият филтър тоест там налягането на маслото е максимално.При износване на уплътненията на валчето маслото попада в двете секции на турбото.Понеже казваш,че не пуши по вероято е маслото да се стича от отдушника на картерните газове.Но не приемаи всичко това за 100%достоверно,много зависи от степентта на износване,а тя може да бъде установена само след разглобяване и измерване.За последното обаче се обърни към специализирани сервизи.Желая ти успех.
                    Благодаря за отговора! Ще се ходи на "доктор", то е очевидно...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X