Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз в племето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

На моето радио потенциометъра зя усилване / намаляване е тръгнал да си заминава . Човека от който го купих е купил друго но са му го изпратили без код . Как може да му се извади кода ?
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Точно Еди Рангелов не се е справил .

• I.Stoyanov
      I.Stoyanov коментира
      Редактиране на коментар
      Що не опиташ с контектен спрей на MOTIP https://rilaonline.com/produkt/%D1%8...%D0%B8-%D0%BA/

тва нещо ми спаси и 3-те потенциометъра на фабричното аудио на Волвото, трайно - вече 6-та година си бачкат. ПРеди прескачания, не засаичаане на импулс и ттнт. Това при условие че не са се разпоили и имаш студена спойка. Налях ги директно през оста, само извадих бутона.

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Точно такъв контакт спрей имам . Утре ще го пробвам . Иначе през бутоните на волана си работи нормално .

Това е новото . В действителност изглежда като ново . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260528_135300_918.jpg
Прегледи:197
Размер:439.3 КБ
ID:7040702 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260528_135214_783.jpg
Прегледи:195
Размер:207.9 КБ
ID:7040703

Коментар

• BatGeorgeone
      BatGeorgeone коментира
      Редактиране на коментар
      Станьо, сложи си т.н. ДИН радио, това е Андроид радио с навигация, музика, каквото ти хрумне, не се лъжи по цената, вземи нещо читаво и ще се родиш, на 90% ще ти работи всичко, слагането става за 5 до 25 минути ако знаеш какво правиш.

Питай Спарки или някой,. който знае какво прави, ако не бързаш лятото ще ти сложа аз, тук в ЮК са по около 200 кинта читави радиота, за 250 вземаш хубаво.

Горещо препоръчвам.

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Отдавна минах етапа когато ме вълнуваше каква е музиката в колата . Това е последното в което бих инвестирал пари . С това се захванах защото човека който ми продаде джипа ми го даде с другите неща за джипа които е купувал през годините .
      Последно редактирано от sek.1; 02-06-26, 19:52.

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Да се похваля с нещо - купих си някакво Lenovo преди две години за Гранд Черокито, 200 € от гръцкия "СкруЦ" сайт. Не пожела да захапе контролите от волана, иначе беше "plug & play" - съвпада по куплунги, връзки с антена, с усилвател и т.н. И... гледам тия дни - самоъпдейтнал се, явно установил контакт с wi-fi на офиса ми и вече имам пълноценен контрол и от двете копчета на обратната страна на волана, както и визуализира някакви анимации - коя врата е отворена (то това си го пише и на таблото), каква е температурата в купето... брях.

Това какво е и за какво се ползва ? https://www.temu.com/bg/%D0%B7%D0%B4..._id=innxa4qt62

Коментар

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Лифтаджийски аксесоар. Сваля надолу стабилизиращата щанга при повдигане на джипа. При повдигане трак барът става къс и издърпва целия мост на една страна. С това се коригира.

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Нищо няма да вдигам . Просто от това което намерих в Тему това не знаех за какво е а превода е ужасен . Другите две неща които намерих се оказаха много полезни . Уплътненията за прозорците на вратите и задна чистачка с рамото . https://www.temu.com/goods.html?_bg_..._page_sn=10045 и това https://www.temu.com/goods.html?_bg_..._page_sn=10045

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 116,523 в 10:45 на Вчера.

Зареждам...
X