Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С ОЩЕ ЕДИН ГРАНД СЕ УВЕЛИЧИХМЕ ВЪВ ФОРУМА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Честито и на двамата quadra сега какво ще вземеш - намерил ли си нещо?
    Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
    Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Уви нищо. Но си търся Вранглер YJ, като стария ми, по възможност с 4.0 мотор.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Честито и от мен!Със здраве да си го караш
        [img]http://free.hit.bg/car/toyota4.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
          И с още един човек намаляхме във форума, така че динамическо равновесие - моя го продадох преди малко.
          Ни тъй срам.

Коментар

quadra - видя ли в mobile има един Вранглер 2.5 за 7500 ( има лебетка, но ни влизала в цената) ?
            Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
            Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Определено не търся такъв чиреп. Този е живял дълго и трудно, всички познаваме изпълненията му по състезанията - не мерси.
              По-скоро ще се радвам на такъв който никога не е слизал от асфалта, с непипано окачване и без намек за лебедка.
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                Кажи за имобилайзера.
                Вече му научих копчетата ама ако има сервиз където да го махнат бих отишъл, или поне да ми направят още едно дистанционно , че е човешко да се загубят ключове......

Коментар

Първоначално публикуван от disem
                  Относно плафоните, виж дали имаш "dome overide" бутон и го изключи
                  Не ,имам копче с няколко положения на което са нарисувани плафони обаче няма ефект. Въобще цялата конструкция на тавана не работи( маи е дисплеи и показва градуси и т.н.) Свалих я и замерих: идва захранване и плюс през контакт идава. Маи е изгоряла платката или утре ще разглобя копчето на таблото да видя там какво идва.

Коментар

Първо уточнявам че изобщо не знам как е в твоя модел и говоря по принцип.
                    Имобилаизера трябва да е хардуерно заложен. Как се маха Това е много скъпа информация и ако я знаех с удоволствие щях да помогна.
                    В самия ключ има транспордер каито се разпознава от антена.
                    Всъщнос няма да те обременявам с подробности.
                    Дистанционното няма нищо общо с имобилаизера.
                    Наи добре иди в БалканСтар да ти направят втори ключ. Струва към 100лв.

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX
                      Първоначално публикуван от kinex
                      Кажи за имобилайзера.
                      Вече му научих копчетата ама ако има сервиз където да го махнат бих отишъл, или поне да ми направят още едно дистанционно , че е човешко да се загубят ключове......
                      Ела да видя какво можем да направим за теб

Коментар

Вече покарах и съм с повече впечатления: Много нестабилен заден мост. Амортесиорите са добре но това маи си е характерен проблем на всички черокита. Даите малко инфо как се отсранява. Утре ще прегледам пак тампоните. И наи сериозния проблем е че колата започна да колебае ниските обороти, от 800 до 14000. Сама се форсира . предполагам че педала на газта се е износил потенциометъра. Демонирах го ( тои е капсулован) и му записах каталожния номер за да го поръчвам . Мисля си за педала понеже и темпомата спря да работи и предполагам се лъже че е подадена газ. А бе в понеделник ще гледам да отида някъде на копютър да мина.А за дистанционното проврих в балкнстар срува 160лв +40 лв настроика.

Коментар

Окачването на задния мост е една от причините ГрандЧероки да губи от конкурентите си при ОнРоуд и да им "изкъртва зъбите" при ОффРоуд.
                          Решенията за нестабилната задница са две.
                          По дебела стабилизираща щанга.

Или по твърди амортисйори отзад.
                          http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=5777

Коментар

А сигурно и двете наи добре . Благодаря за инф. ама сега кажи от каде се купува тази щанга , предполагам и нови тампони комплект с нея

Коментар

Аз не можах да я намеря в България. Струва към 500лв.
                              Амортисйорите са по 160лв.

Коментар

Да намерих темата за Конитата! Много е интересна. М/у другото и аз планувам лифт 2'' по натам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X