Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С ОЩЕ ЕДИН ГРАНД СЕ УВЕЛИЧИХМЕ ВЪВ ФОРУМА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• С ОЩЕ ЕДИН ГРАНД СЕ УВЕЛИЧИХМЕ ВЪВ ФОРУМА

Наи-после и аз реших въпроса за джипа! Искам да благодаря на всички за помоща и съветите! И специално на Quadra i Kinex

Давай снимки! И ЧЕСТИТО!!!

Коментар

Честито! Къде са подробностите?
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

...

честито и от мен новата придобивка.Гледам аватара ти си с мотор,да не би и ти като мен да сменяш гилдията???
        SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

честито и на тебе.. ако още някой си купи няма да мога да се здържа и аз ще довлека един в двора че жената (не сме женени де) да ми вика защо ми е.. стара любов, не всички разбират

Коментар

Браво Макси. Даваи да го оправяме. Дано да има какво че аз като няма почвам да сменям здрави части.

Коментар

Честито и от мен! Броя на хората с Jeep, расте с всеки изминал ден
              RB Patrol Team

Коментар

Честито и от мен!

Честито и от мен! Красивите планини на България те очакват !
                И аз съм с Jeep от един месец и вече навъртях 2100км

Коментар

Честито, дано да няма много за оправяне, че болежките на старите коли край нямат, късмет и много да му се радваш и много км. да навъртиш.

Коментар

Сега малко от първите впечатления. Днес минах на кат и смених всички масла и гресирах накраиниците и горните шарнири(самотолкова гресиорки намерих) .А забравих маи да пиша, че колата е нов внос и е много запазена 2,5 тд, (няма да се смеете).Аз обичам дизели и да карам бавно,но динамиката е прилична.Има супер много ектри и не всички съм ги усвоил още.Много трудно се справям с фабричния имобилаизер на краислер, дали може да го махнат някаде? И още да попитам: като отворя врата не свтят плафоните,а иначе дисплея на тблото отчита коя врата е отворена....? Иначе всичко друго си работи(засега ) .Ако в неделя се организира някоя разходка може да доида за обмяна на опит.

Коментар

Кажи за имобилайзера.

Коментар

Честито и от мен

Коментар

Относно плафоните, виж дали имаш "dome overide" бутон и го изключи

Коментар

Re: С ОЩЕ ЕДИН ГРАНД СЕ УВЕЛИЧИХМЕ ВЪВ ФОРУМА

Първоначално публикуван от superMAX
                            Наи-после и аз реших въпроса за джипа! Искам да благодаря на всички за помоща и съветите! И специално на Quadra i Kinex
                            Честито. Със здраве да си го караш.

Може ли да споделиш нещо повече за големия индианец.
                            Години, състояние, ПАРИ.
                            някоя снимка.
                            LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
                            LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
                            [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

И с още един човек намаляхме във форума, така че динамическо равновесие - моя го продадох преди малко.
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X