Наи-после и аз реших въпроса за джипа! Искам да благодаря на всички за помоща и съветите! И специално на Quadra i Kinex
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
С ОЩЕ ЕДИН ГРАНД СЕ УВЕЛИЧИХМЕ ВЪВ ФОРУМА
Свий
X
-
...
честито и от мен новата придобивка.Гледам аватара ти си с мотор,да не би и ти като мен да сменяш гилдията???SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
-
Сега малко от първите впечатления. Днес минах на кат и смених всички масла и гресирах накраиниците и горните шарнири(самотолкова гресиорки намерих) .А забравих маи да пиша, че колата е нов внос и е много запазена 2,5 тд,(няма да се смеете).Аз обичам дизели и да карам бавно,но динамиката е прилична.Има супер много ектри и не всички съм ги усвоил още.Много трудно се справям с фабричния имобилаизер на краислер, дали може да го махнат някаде? И още да попитам: като отворя врата не свтят плафоните,а иначе дисплея на тблото отчита коя врата е отворена....? Иначе всичко друго си работи(засега )
.Ако в неделя се организира някоя разходка може да доида за обмяна на опит.
Коментар
-
Re: С ОЩЕ ЕДИН ГРАНД СЕ УВЕЛИЧИХМЕ ВЪВ ФОРУМА
Първоначално публикуван от superMAXНаи-после и аз реших въпроса за джипа! Искам да благодаря на всички за помоща и съветите! И специално на Quadra i Kinex
Може ли да споделиш нещо повече за големия индианец.
Години, състояние, ПАРИ.
някоя снимка.LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
[IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]
Коментар
-
И с още един човек намаляхме във форума, така че динамическо равновесие - моя го продадох преди малко.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар