Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на теглич на Чероки 16г- в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Монтаж на теглич на Чероки 16г- в София

Здравейте
    Заприходих едно Чероки, за сега съм много доволен , но трябва да му сложа теглич. Видях в Пловдив, че има фирма която се занимава основно с това.Говорих с хората, но ще отнеме време. Ако дадете кординати на някой в София ще бъда много благодарен.

"Чероки 16г." = ?

Модел 2016 (KL), 16-годишно (модел KK или KJ) ?

И изобщо за "Чероки" или за "ГРАНД Чероки" става дума? Това са абсолютно разични автомобили, не "къса база - дълга база" на едно и също нещо.

Защото напр. KJ имаха сервизна акция и поставят теглич / рамка за теглич безплатно при дилъра.
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Фирмата от Пловдив имаха и представител в София. Слагал съм при тях, беше на Черни връх, но вече там има сграда. Може и да се е преместил някъде.Теглич съм купувал и от Ем комплект

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        "Чероки 16г." = ?

Модел 2016 (KL), 16-годишно (модел KK или KJ) ?
        Мерси за инфото колега. В талона ми пише Гранд Чероки. Мислех, че в Кат са объркали нещо, защото гранда е по голям, а моята е по малката база с тънките фарове отпред.Джипката е произведена 16 г.

Коментар

Първоначално публикуван от Тони Котев Преглед на мнение
          Мерси за инфото колега. В талона ми пише Гранд Чероки. Мислех, че в Кат са объркали нещо, защото гранда е по голям, а моята е по малката база с тънките фарове отпред.Джипката е произведена 16 г.
          Пусни си номера на рамата (VIN-а) тук за проверка на заводската окомплектовка: https://fcagroup.my.site.com/Jeep/s/equipment-listing и ще отпаднат всякакви съмнения
          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Благодаря

Коментар

Днес ми дойде от Темуто , прекъсвач на тока на и сега го монтирах. Прекъсва тока на цялата кола. Монтира се на минусовата клема на акомулатора. Дистанционното работи от втория етаж на блока, достатъчно далече. Джипката нощува на улицата и се надявам устройството да помогне ако някой реши да я краде. Надявам се да е достатъчно надеждно , но за всеки случай съм оставил ключета за бърз демонтаж и възстановяване на оргиналната схема ако се счупи.

Коментар

• blackfirefly
                blackfirefly коментира
                Редактиране на коментар
                Ти сериозно ли мислиш, че това ще опази колата, ако някой реши да я краде!?! Да не дава Господ!

• Bogoljub Gagic
                Bogoljub Gagic коментира
                Редактиране на коментар
                Дали няма да загуби разни настройки с това прекъсване на тока? Напр. автоматикът да почва да се "самообучава" наново при всяко потегляне. Радиото вероятно ще си помни станциите, но всеки път ще тръгва на средни вълни. Със сигурност ще трие записани грешки, което е хем добре, хем не от друга страна...

• drukman
                drukman коментира
                Редактиране на коментар
                Защитата срещу кражба се казва "застраховка". Всичко друго е пунта Мара.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X