Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на теглич на Чероки 16г- в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Монтаж на теглич на Чероки 16г- в София

Здравейте
    Заприходих едно Чероки, за сега съм много доволен , но трябва да му сложа теглич. Видях в Пловдив, че има фирма която се занимава основно с това.Говорих с хората, но ще отнеме време. Ако дадете кординати на някой в София ще бъда много благодарен.

"Чероки 16г." = ?

Модел 2016 (KL), 16-годишно (модел KK или KJ) ?

И изобщо за "Чероки" или за "ГРАНД Чероки" става дума? Това са абсолютно разични автомобили, не "къса база - дълга база" на едно и също нещо.

Защото напр. KJ имаха сервизна акция и поставят теглич / рамка за теглич безплатно при дилъра.
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Фирмата от Пловдив имаха и представител в София. Слагал съм при тях, беше на Черни връх, но вече там има сграда. Може и да се е преместил някъде.Теглич съм купувал и от Ем комплект

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        "Чероки 16г." = ?

Модел 2016 (KL), 16-годишно (модел KK или KJ) ?
        Мерси за инфото колега. В талона ми пише Гранд Чероки. Мислех, че в Кат са объркали нещо, защото гранда е по голям, а моята е по малката база с тънките фарове отпред.Джипката е произведена 16 г.

Коментар

Първоначално публикуван от Тони Котев Преглед на мнение
          Мерси за инфото колега. В талона ми пише Гранд Чероки. Мислех, че в Кат са объркали нещо, защото гранда е по голям, а моята е по малката база с тънките фарове отпред.Джипката е произведена 16 г.
          Пусни си номера на рамата (VIN-а) тук за проверка на заводската окомплектовка: https://fcagroup.my.site.com/Jeep/s/equipment-listing и ще отпаднат всякакви съмнения
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Благодаря

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X