Първоначално публикуван от drukman
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Grand Cherokee WK2 дубликат ключ
Свий
X
-
След месец и половина чакане и жипката дойде. Сега следва вадене на дубликат в понеделник, защото моите китайчета се бавят още. После следва изненадата - много или малко пари ще се трошат.
Коментар
-
Честито!
Не ти е толкова спешно това с дубликата. Имаш бая време мотане.
ПП да не ти свърши лентата, та не снимаш?
-
Осветих лентата и ходих да вадя нови снимки😆😆
Шегата на страна, но нямам време да се занимавам сега с него. То не е и много за показване. Вътре е мръсно на циганка, но иначе не изглежда зле. Кожата на таблото се е отлепила, но ще оправим всичко. Най-важен е ключа сега за да му чуя гласеца.
-
-
Малко ъпдейт - вече има ключове. Запали, чух му гласеца. В началото почука и след 2-3 мин изчисти съвсем. Сега вече след палене си работи равномерно. Има някаква грешка, но ще ги четем после. Също се изправи - въздух има, възглавниците са ок. Много странно, масло, всичко беше на макс, но радиатора беше празен. Сигурно са му източили чорбата, защото като налях не тече от никъде. Сега трябва само да се обезвъздуши, че не тръгва парното. Абе, доволен съм като цяло. По-добре ти да си я направиш, отколкото някой да е замазал педи теб и да се чудиш какво е.
Коментар
-
А, всичко си казвам🙂 Като няма някаква полемика и си мисля, че не е интересно.
Заготовките са от Али, бях споменал по-горе. Ключа ми направиха едни момчета, но не знам къде е ателието - имам само телефон. Дойдоха на место - 150 лв посещение, вадене на данни и обучение на първия и 50 лв за втория. Много съм доволен. Ако някой има нужда да ми пише за телефон. Ще споделя с удоволствие.
Като сложа номера ще мина да ми нарежат и металните
-
Имаш да правиш колектор. Утре като е изстинал напълно вероятно пак ще цъка.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар