Здравейте, тъй като джипа, който си купих и очаквам да пристигне няма изобщо ключ, какви са опциите за изваждане на дубликат. До колкото знам, от дилърството за да поръчам ми трябва талон на мое име. Има ли алтернативни? Може ли по номер на рама или автомобилът трябва физически да е тук. Опитвам се да се подготвя предварително, ако е възможно, за да не губя време после. Със сигурност ще си направя и един истински от дилъра, но втория може и да е алтернативен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Grand Cherokee WK2 дубликат ключ
Свий
X
-
Автомобилът трябва физически да е тук. Взима се празен ключ, PIN-а се чете със софтуер тук, и след като се прочете с него се програмира новия ключ (и произволно количество други ключове).
Няма НИКАКЪВ смисъл да правиш ключ от дилъра.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
Коментар
-
Поръчай си оригинални ключове от щатите. Отключени, втора употреба или нови но ОЕМ. Не се занимавай с ментета от Али бали.
Коя година е тоя индианец? Модел?Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
В момента карам с китайски ключ. Работи си. Имам оригинален, качествен китайски, и китайски за 10 долара. Работят еднакво добре. Ментеливите китайски имат грижи с пластмасата, не с електрониката. Оригинален е на безумна цена. Много безумна, без да споменаваме таксата за обучение, която взима дилъра. Не знам колко е, ама не вярвам да е човешка.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Аз си купих от АлиЕкспрес за 15Долара беше с висока оценка, изработката е перфектна и съм с него от 6месеца. Обучаване и нарязване 80лв., във Бургас, ако имаш Jscan знам че може да си го направиш, аз лично не успях но и джипа е 2018г.Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008
Коментар
-
A,стига бе! Оригинален Мопар, нов струва 150$. Тука за 150$ не ти отварят вратата на офиса.
Купи си китаец за 4.50.
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеA,стига бе! Оригинален Мопар, нов струва 150$. Тука за 150$ не ти отварят вратата на офиса.
Купи си китаец за 4.50.
При липса на ключ обаче, или ключаря трябва да пренареди патрона на вратата, или да се купи патрон, който може да върви и с напълно функционален ключ, или с нарязана заготовка. За мен поне е важно да имам механичен ключ.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Аз ще ви кажа разликата. Разликата е в шипинга. Понеже ключа от Китай отива в щатите и от там тръгва като оригинален. Също така последните поне 10 години всички производители се стремят към свръх печалби и цените са завишени многократно. Аз съм виждал всякакви куриози последните 20 години, че и отгоре. Голяма част от детайлите се произвеждат в Китай, препакетират се, и се продават през дилърските мрежи. Това не означава, че са с лошо качество, но не е и бленуваното оригинално. Някъде ми беше попаднало, че Мопар не е бранд производител, а прпакетират. Може и да се лъжа, но имам такъв спомен.
Въпросният ключ е 10 лв, като можеш да поръчаш минимум 5. Всички отзиви са супер положителни и мисля да викна една петичка. След като вече пали, движи се и е регистриран, ще го заведа на ключар да видим какво ще измисли и с ключалката. Но първо има много път, докато стане човек
Коментар
-
Първоначално публикуван от v_0 Преглед на мнениеНякъде ми беше попаднало, че Мопар не е бранд производител, а прeпакетират. Може и да се лъжа, но имам такъв спомен.
Първоначално публикуван от v_0 Преглед на мнениеВъпросният ключ е 10 лв, като можеш да поръчаш минимум 5. Всички отзиви са супер положителни и мисля да викна една петичка. След като вече пали, движи се и е регистриран, ще го заведа на ключар да видим какво ще измисли и с ключалката. Но първо има много път, докато стане човек
Ключалката, дори оригиналната, идва в суров вид, без ключ. Тоест без намеса на ключар няма да минеш. Но мисля че можеш да питаш дилъра дали не може да се поръча по номер. Поне от любопитство. Сигурно цената ще е злобна, но поне ще си наясно.
ПП: Шипинга с DHL от Rockauto е 23 долара. Не е той причината. И сигурно за 5 ключа пак ще е 23 долара. На същото място китаец Dorman е 93 долара. Друго там няма.
Ключа е супер обикновен и МНОГО разпространен. Затова има на такива цени из интернет.Последно редактирано от sparkybg; 04-04-25, 18:41.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Относно нарязването на ключ да ви светнаФирмата 51R Tuning могат да нарежат ключ по вин на Автомобила, така че ако някой има подобен проблем да се свърже с тях, а не да си купува нови патрони като 94г. лятото след гол на Стоичков.
Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008
Коментар
-
Мда, бях забравил че има и такова. И на други места съм го мяркал, ама не ми е трябвало и не съм се интересувал, съответно. На моя Гранд изпратиха оригиналния впоследствие, и сега имам нарязани май поне 4 пера, включително едно на връзката с ключовете за вкъщи, след като се случи да стоя до работещата си кола, заключен отвън, и гледайки тъпо, чакайки ключар.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Аз съм ял жабета с китайски ключ, който ми продадоха тука за 350 лв. и той умрЕ след един месец. После си купих 2 оригинални по 35 кинта от моргата и с тях колата върви до ден днешен.
Като останеш някъде с ключ който не пали, почва да ти идва акъла.
По закона на Мърфи, това се случва винаги когато много бързаш и си далече от всички алтернативи. Дори сега имам голо перо вързано със свинска опашка долу на шасито и ключ без батерия скрит вътре в колата.
... а камера за 700+лв си купи, нали.
'ма за ключ се стискаш.
PP Е, колко струва оригинален ключ в нова китайска опаковка. От тия съм купувал. Не лъжат.
https://www.ebay.com/itm/37144764971...Bk9SR5SEys_CZQПоследно редактирано от drukman; 08-04-25, 12:41.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар