Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чероки или Гранд чероки.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Виж, 4.0 е добър двигател, но ако покараш с 5.2 ще усетиш разликата - доста е осезаема. Разлика в разхода има, но не толкова голяма, не повече от литър-два. И последно Гранд парт-тайм не се произвежда.
    Виж тука:
    http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=6364
    Не е даван в автокъщи, така че няма да го намериш с търсене там
    И друго - има добре работеща и настроена газова уредба, така че за разхода ще е плюс.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

quadra можеш ли ка качиш някоя снимка как изглежда джипката ти вътре.Благодаря ти предварително.Трябва да доида да го видя.Напиши едно лс от каде си зада се разбереме.

Коментар

С бензин 92 мисля даже че харчат еднакво. Това е така защото четири литровия иска по високо октанов бензин.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
          С бензин 92 мисля даже че харчат еднакво. Това е така защото четири литровия иска по високо октанов бензин.
          Не само това, повече се натоварва. По-големия иска по-малко газ за да върви толкова.

Това е, само че е с нормалния волан сега (тоя грозния го изхвърлих) и оригиналната музика
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Извинявам се много обаче вече ме хвана мързела.
            Тук всичко е написано.
            http://jeep.avtograd.ru/
            Е тия руснаци са велики, само дето няма нищо за дизелите. Дали няма да ви хване мързела и да пуснете някои адрес за VM моторите?

Коментар

Аз определено няма да пусна, твърдо съм против това недуразумение на италианския конструкторски гений.

Коментар

В някои форум за алфи трябва да провера

Коментар

Абе то и Рейнджове и Вояджъри има с него, ама си е чеп...Тука има хора които го защитават, ама мнозинството са си напатили, а и дори поддръжниците му казват "ако го пазиш много..."
                  Не съм чул до сега някой да е пазил 5.2 V8 и той живее стотици хиляди мили...

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX
                    Извинявам се много обаче вече ме хвана мързела.
                    Тук всичко е написано.
                    http://jeep.avtograd.ru/
                    Е тия руснаци са велики, само дето няма нищо за дизелите. Дали няма да ви хване мързела и да пуснете някои адрес за VM моторите?
                    Не си обърнал внимание. Има ги и дизелите.

Коментар

Вром до не бъркаш 249 с 249OD(след 1996).
                      249 е фул тайм 50-50.
                      249OD е с виско и въртящия момент към предния мост е от 5% до 50%
                      възможно е. ОD обаче трябва да влючва и 96та нали?

1993-1995 249
                      1996 - 1998 - 249OD

Коментар

Именно, при фейслифтинга променят доста неща. Първо раздатката, второ мостовете стават с алуминиев картер и стават много чупливи, трето всички спомагателни системи като ел стъкла или огледала започват да се командват от компютъра а не както преди от релета, което затруднява диагностиката на разни фантомни неизправности и като цяло прави автомобила по- бъгав. Типичен пример за в темата за това как старите модели са по-здрави от по- новите модификации.
                        Ето например следващия модел WJ е много добра машина, обаче се твърди че двигателя е по-капризен от стария 318, поради което на старо двигател за ZJ струва едни пари а за WJ в пъти повече и ги няма...

Коментар

действително Челоки и Гранд Чероки са от малкото джипове, при които бензиновите мотори са за предпочитане пред дизела

ако сложиш и газ, разхода може да се окаже еднакъв... а вървенето е съвсем друго
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Може да се окайеш прав днес гледах един джип в пловдив и мом4ето каза 4е му хар4и 12-14 газ изван градско, а двигателя бе6е 4л. с 249 раздатка и автоматик 4 скорости.та маи на газ 4л и 5.2л нямат разлика в разхода.

Коментар

До: Чероки или Гранд чероки.

Първоначално публикуван от sata Преглед на мнение
                              Здеавеите, много скоро ми предстои закопуване на джип.Аз неразбирам от джипове но моделите на Jeep много ми харесват.За сажаление нямам пари за нов така че е ще е междо 90-96г.Проблема е там че неразбирам и бих искал някои които разбира да ме посаветва кои двигатели с кои раздатки и скорости са наи добри, и саответно ако са чули за някои оферти сащо ще сам признателен.За сега сам се спрял на бензин , джипа ще се кара предимно по асвалт но и често ще се излиза в планината по доста лоши и разбити пътища.Ве4е обикалях няколко автокащи но дори незнам какво да гледам моля помогнете, и извинете за тъпите вапроси но това ще ми е парвиа джип.
                              моето ,мнение с което не ангажирам ,никого е ,шевролет блейзер',преди и двете чероки, и като качество,и това че двигателя е на ;GMS;който нито едно чероки не предлага

Коментар

До: Чероки или Гранд чероки.

Първоначално публикуван от sunsiccer Преглед на мнение
                                моето ,мнение с което не ангажирам ,никого е ,шевролет блейзер',преди и двете чероки, и като качество,и това че двигателя е на ;GMS;който нито едно чероки не предлага
                                Човекът може да си е купил джипката, а и е имал време да я продаде сигурно
                                Попитали радио Ереван може ли да се "оправи" жена на площада. Отговорът бил: Да,може, но не е препоръчително, защото всеки ще дава акъл.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X