Тази "екстра" RDL-INTEGRATED IN REAR WINDOW ANTENNA силно ме заинтригува. Антената на предния калник силно ме дразни.
А иначе и тук - усилвател нямаш. Нямаш и инсталация за такъв. Тоест - горния сценарий. Трябва да си прекараш отделни жици от говорителите на таблото до усилвателя, или поне да видиш от къде се разклоняват и да ги разкачиш - в моента са свързани успоредно с тия във вратите. Другото е както писах.
А иначе и тук - усилвател нямаш. Нямаш и инсталация за такъв. Тоест - горния сценарий. Трябва да си прекараш отделни жици от говорителите на таблото до усилвателя, или поне да видиш от къде се разклоняват и да ги разкачиш - в моента са свързани успоредно с тия във вратите. Другото е както писах.
Но показват някаква реакция при данни по шината - вдигат си консумацията от нула, моя на около 350mA, другия на над 600. Обаче си траят и нищо не пускат по шината. За повече от това ще трябва да включа другия и да гледам дали изобщо мъцва по шината в колата и как точно. Може и кутийката да не съм я доизкусурил, макар че на моя реаботи абсолютно безгрижно.
Коментар