Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кого да се доверя за сервиз на Wrangler JK Unlimited 2.8 CRD 2015 в Пловдив?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

"😂RFM диагноза - риид дъ фъкет менюал 😂 а там пише - гоу ф(р)ък ту на сервиз 😆 където би трябвало да има и щека и мАстуре.....722.6 кутия мерцедесова си няма щека купуваш си я отделно ( към 25-30лв по българските сайтове ) или грубо казано махаш тапата може да има може и да няма еднократка блокировка, може и да е многократка тапа, бъркаш с каквато и да е лента или жило и на работещ мотор на "Р" нивото да е към една цигарена кутия на ширина ....." TFM was not there to begin with! свалих пълното ръководство, но то е за 3.6 Пентастара и там щекичка си имаааа. Затова, Дядо Владо, дай акъл откъде да си поръчам щекичка, че да видя в какво състояние е масълцето - червеничко, покафеняващо или вече е "си еб...ло мамата". Щеката повече затова ми трябва да видя не само нивото, но и състоянието на маслото в кутията.

Коментар

Още едно бързо питане имам: трябва да сменям накладки на задните спирачки. Погледнах в нета, но там предложения над 50 вида и то все различни варианти (и то при ограничения само за задна ос на модела) по размери и марки. На какво да се спра като марка и модел?

Коментар

ATE. TEXTAR. FERODO FDB серия, DELPHI, TRW.

Последно редактирано от murfito; 02-01-23, 23:38.
        Jeep Cherokee KJ, 2.8crd LIMITED Auto, 2004г. & TABBERT Jeunesse 560
        Око за око, паста за зъби!
        Когато вярата срещне надеждата, животът намира начин!

Коментар

Първоначално публикуван от murfito Преглед на мнение
          ATE. TEXTAR. FERODO FDB серия, DELPHI, TRW.
          И запали свещ да уцелиш. Последно време работата със спирачите е пълен т@шак. И при евтини, и при скъпи. Включи и Метели в списъка.
          Ford Maverick II 2.3 XLT
          Ford Mondeo MK5

Коментар

АТЕ имат издънки при дисковете. Аз бих заложил спокойно на DELPHI накладки.
            Jeep Cherokee KJ, 2.8crd LIMITED Auto, 2004г. & TABBERT Jeunesse 560
            Око за око, паста за зъби!
            Когато вярата срещне надеждата, животът намира начин!

Коментар

Delphi пък имат издънки при накладките. Задни челюсти като се навляжнят имаха 2 степени на спиране - пълен блокаж и хич. Докато не изсъхнат.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

АТЕ,не съм доволен изобщо , комлект нови дискове и накладки , след 500 км започнаха да СВИРКАТ даже и студени.
                Ще сменям пак накладки ,туй то.
                0896 396 700 Димчо Костов.

Коментар

Първоначално публикуван от Hans_Gruber Преглед на мнение
                  "😂RFM диагноза - риид дъ фъкет менюал 😂 а там пише - гоу ф(р)ък ту на сервиз 😆 където би трябвало да има и щека и мАстуре.....722.6 кутия мерцедесова си няма щека купуваш си я отделно ( към 25-30лв по българските сайтове ) или грубо казано махаш тапата може да има може и да няма еднократка блокировка, може и да е многократка тапа, бъркаш с каквато и да е лента или жило и на работещ мотор на "Р" нивото да е към една цигарена кутия на ширина ....." TFM was not there to begin with! свалих пълното ръководство, но то е за 3.6 Пентастара и там щекичка си имаааа. Затова, Дядо Владо, дай акъл откъде да си поръчам щекичка, че да видя в какво състояние е масълцето - червеничко, покафеняващо или вече е "си еб...ло мамата". Щеката повече затова ми трябва да видя не само нивото, но и състоянието на маслото в кутията.
                  Ако, кутията е NAG1, щеката е различна от мерцедесовата, защото платката е с по- различен улей за щеката. Мерцедесовта запъва много неприятно и е различно разграфена. Търси щека за кутия NAG1, ако искаш да е по точно измерването.
                  Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                  SSang Yong Kyron 2.0xdi
                  Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Колеги някой има ли представа за какво е това предупреждение? Погледнах в ръководството но такава икона изобщо не фигурира там!!!

Коментар

Вода в горивото. Сензора обикновено е на/в горивния филтър. Трябва да смениш филтъра.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Намерих обяснение на английски но доколкото разбирам пише да се източи водата от филтъра: Water Fluid Filter Warning

Indicator light means water in fuel filter has reached maximum capacity. Drain the water from filter
                        Един приятел ми каза, че някой филтри имат пробка за източване на водата, но не знам дали това е възможно, или наново се сменят целия филтър?

Коментар

Ако филтъра ти има канелка за източване, източва се. Някои нямат и направо се сменят. Аз така или иначе бих го сменил, ако не е сменян в последните 2 години.

Коментар

Gledam ot dosta wreme temata и не се включвам поради аватара на питащия. Не е тайна, че в Пловдив човекът е Джамал(Асеновград) и всички нещастници, с такива коли са при него. Естественно има и телефон.

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                              Gledam ot dosta wreme temata и не се включвам поради аватара на питащия. Не е тайна, че в Пловдив човекът е Джамал(Асеновград) и всички нещастници, с такива коли са при него. Естественно има и телефон.
                              Колега това не го разбрах? Кой е Джамал, какво общо има с филтър и защо да сме нещастници?

Коментар

Първоначално публикуван от Hans_Gruber Преглед на мнение

Колега това не го разбрах? Кой е Джамал, какво общо има с филтър и защо да сме нещастници?
                                Споко, това е комуникация офлайн, има хора дето и на живо така си комуникират, трудно се пресъздава емоция, сарказъм, ирония, хумор и т.н. офлайн освен ако не си братовчед на Иван Вазов или Алеко Константинов

Каквото е важно за теб си се разбира, имаш град, име и ключова дума за проблема, останалото от теб зависи

Успех!
                                Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X