Благодаря на всички за напътствията! В понеделник ще решавам проблема
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за маркучи и накрайници (JEEP)
Свий
X
-
Тия до Еко са пълни кретени. Трябваше да ми направят един елементарен протрит маркуч за климатика с мои накрайници и това се оказа непосилна високоинтелектуална задача за тях.. В крайна сметка ми продадоха 1 м маркуч и аз сам си го направих... Интересно ми е как изобщо правят бизнес без да могат нищо... Обясниха ми колко сложен проблем и колко много и високоотговорна работа е да кримпнат в двата края на един маркуч готови накрайници..."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Вчера ми се спука маркуча за високо налягане на сервото, който се оказа изключително скъп и отгоре на всичкото го няма, но благодарение на Йори и Соти положението е спасено с малко средства, човека се казва Боби и цял живот прави хидравлични маркучи, кара Паджеро имал е и Лендкукурузер, свалиха ми го на място има всякакви преси стругове и всичко необходимо, произведоха ми и монтираха маркуч за 25 минути срещу 40 лв.
телефона му е 0899833601 намира се в орландовци след мерцедес и рено.... улицата я забравих нека Соти каже как се казваше
no signature no problems
Коментар
-
Тръгвам си аз, значи, за
моренце с черито с чисто
нов ( разбирай след основен
ремонт) двигател и на кара-
улката на Ломско шосе - прас!
Маслото - на пътя!Денят е събота
а часът - 10.АМ.В джипката е
цялата къща + фамилията.Аз
съм с мотора, ... за късмет ...
Никъде нищо не работи, а къ-
дето работи пък няма.Паля байка
и къде - ами в Балкан Стар за
маркучи.Там - само охраната -
елате в понеделник, или ...
ИЛИ ... идете отсреща.Фирмата
е Ягуар и се стопанисва от ара
бели.Отивам и там -
имате
ли един час време и по 20 лв ?!?
за маркуч - ще ви сменим изгоре-
лите гумени маркучи, като полз-
ваме оригиналните накрайници.
Имам, казвам, даже и с 10 лева
пурбоар за вас.
Точно след час с двата нови мар-
куча газирах по Ломско към
сервиза, а след още час и половина
пътувах по околовръстното за
морето.Та, така и до днес - месец
след веселбата!
Та, пич, ако не си решил пробле-
ма, или те цакат с кинти иди в
Ягуар! Там се работи без мрънкане!
Успех!Да живей куманизъма!
Коментар
-
Готов съм
Днес ми ги направиха маркучите, перфектни- 4бр общо /при R&S/ даже взех та смених и долната помпа на съединителя, нещо се оказа че тече... с оригинална нова. /Благодарности на quadra i stevancochev!/
Вчера:
Естествено на Ботевградско зад Еко се изложиха - били ми нестандартни маркучите хаха...при това ги занесе техен редовен клиент за да нямам проблеми уж...
Коментар
-
Вече не работи там момчето .Приятел ми е голям.От ДамаскПървоначално публикуван от ninja_1Ето още една идея:ул.Калач №6,намира се в кв.Орландовци до моста на ул.Първа армия.Там са добри,стават.Успех.
.Сега е точно срещу "Балкан Стар", след бензиностанция "Еко" - има голям надпис"Ягуар" .Е ,точно там е.И цените са -делено на три от гърците ,които вземат понякога части и от него
B+
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар