Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за маркучи и накрайници (JEEP)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за маркучи и накрайници (JEEP)

На Чероки2.1tdi ми се налага да сменя едни маркучи за високо налягане- от блока до филтъра и до масления радиатор:представляват> накрайник, малко метална тръба с дължина 40-50мм, после запресован маркуч и накрая същото... лекичко ми сълзят веднага след запресоването...не са сменяни 10 години

Какво да предприема? Имам проблем с намирането на оригинални, а и били с "български " цени.

Дали има някъде работилница където да ми запресоват нови маркучи за високо налягане, или алтернатива..Налягането на маслото е в границата 4-12 бара

Ботевградско шосе, в блока зад бензиностанция ЕКО, веднага на пряката вдясно след бензиностанцията. Става въпрос за бензиностанцията отдясно когато се върви от началото на Ботевградско по посока изхода от София.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

)) Това е ниско налягане. Недей така, че като ти турят за високо ще има да ги сменяш с лебедката.

Коментар

Ако мотора е Рено защо не потърсиш в магазините за авточасти.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
          Ботевградско шосе, в блока зад бензиностанция ЕКО, веднага на пряката вдясно след бензиностанцията. Става въпрос за бензиностанцията отдясно когато се върви от началото на Ботевградско по посока изхода от София.

Благодаря Ти 'quadra' !! Крайно време е да се видим и да почерпя !

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
            Ако мотора е Рено защо не потърсиш в магазините за авточасти.

Да Рено е, в петък проверих на две места и нямаха, но не ми спестиха - че били скъпи

В понеделник ще проверя в един магазин и ако не,, свалям ги и с тях на Ботевградско да ги права

Коментар

Той там е един грък шефа, казваш му че ти трябва маслоустойчив и за какво налягане, той си знае какъв ще ти сложи.
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Той там е един грък шефа, казваш му че ти трябва маслоустойчив и за какво налягане, той си знае какъв ще ти сложи.
                Не заблуждавай човека. Там са пълни невежи. Имат богата складова наличност, но не знаят как да я използват. Ако искаш да ти свършат работа трябва да знаеш с какви детайли разполагат и как могат да се комбинират за да ти свършат работа. Давам пример: отиваш там с повреден маркуч и казваш това може ли да го оправите? Те винаги казват НЕ. Но ако кажеш че искаш маркуч за 150 атмосфери с 16мм накрайник и 18мм в другия край веднага те разбират и ти го правят с неохота. Мразят да работят, а най вече да мислят. Или ги пребиваш на третото ходене или се нагаждаш към тях.
                http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Е, аз съм слагал тефлонови маркучи за масло към турбото на предишния ми звяр и никога не съм имал проблеми...
                  В края на краищата не вярвам да е толкова неук човек че да не знае как да си каже какво му трябва.

Коментар

Ето още една идея:ул.Калач №6,намира се в кв.Орландовци до моста на ул.Първа армия.Там са добри,стават.Успех.
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

То и тук на кръстовището с Житница и Възкресение има, ама не съм доволен от тях, а ако е чорбаджията при гърците ще свършат работа.

Коментар

То и тук на кръстовището с Житница и Възкресение има, ама не съм доволен от тях, а ако е чорбаджията при гърците ще свършат работа.
                        Tия при тебе са мизерни, бачкат в мръсотия.

Коментар

Мизерни са, аз затова не ги препоръчвам.

Коментар

Има едни зад мотофое в люлин, те стават пробвал съм ги. Там работят и със заварки. При тях нема "не става".

Коментар

Еми да ходи там човека, аз тях не съм ги пробвал, казвам тези които са ми вършили работа многократно. Щом ония са по-сериозни да отиде, ще му свършат работа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X