Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лампа за гориво WK

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Тя е диодна. То по това табло обикновени крушки няма. Вероятността да е изгоряла е изключително мижава. По-скоро може да е програмирано да не я светва.

Както спомена някой нагоре, и моята светва при около 50 оставащи километри до празно, и дрънва веднъж.

ПП: Мисля че при даване на контакт би-трябвало да светне всичко по таблото, включително тая ламБа.
    Последно редактирано от sparkybg; 01-07-22, 13:11.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      ...А таблото в момента е с циферблати от европейски дизел преди 2008-ма, но с бели стрелки и основа от моето си, американско 5.7 от 1009-та...
      Ама... наистина ли е толкова ретро тоя автомобил? Изглеждаше доста по-съвременен...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Тя е диодна. То по това табло обикновени крушки няма. Вероятността да е изгоряла е изключително мижава. По-скоро може да е програмирано да не я светва.

Както спомена някой нагоре, и моята светва при около 50 оставащи километри до празно, и дрънва веднъж.

ПП: Мисля че при даване на контакт би-трябвало да светне всичко по таблото, включително тая ламБа.
        При "контакт" светва всичко което трябва да свети, но без "бензиноколонката". Имам спомен че 2019г. когато купих колата и ходих на море с нея ми светна лампата. Но не съм 100% сигурен.
        Темата е отворена😃.
        Но вчера ми светна на VOYAGER-a, 950 км. от пълно 🤣.

Коментар

• sparkybg
          sparkybg коментира
          Редактиране на коментар
          Не свети при контакт. Проверих току що

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X