Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте,скоро си внесох Jeep "патриот" от САЩ, няма мнения за модела

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    Съсипахте го колегата ... за мен е паркетник имам приятел с подобно животно , доволен е но не му давай много надежда на джип ...

    Коментар


    • #17
      Първоначално публикуван от MoridinBG Преглед на мнение
      Минаваш през цялата многомесечна разправия по купуване, транспортиране до България и узаконяване и тепърва търсиш мнения какво си си купил??
      Каво ли съм купил,среден клас автомобил, с лостче и бутон за 4х4,досега не съм имал повдигнат автомобил и не съм карал в офроуд,идеята ми е да ходя до микро язовирите в нашата област за риболов ,по скоро въпроса ми беше ако някой има такъв модел да сподели мнение относно надеждноста на предаването.

      Коментар


      • #18
        Благодаря все пак за отговарите,намерих точния форум за модела.https://www.jeeppatriot.com/

        Коментар


        • извън пътя
          извън пътя коментира
          Редактиране на коментар
          Със здраве да се кара

      • #19
        Благодаря.

        Коментар


        • #20
          Здравей имахме преди години нов от магазина Patriot, 2.0дизел на Фолксваген. Много приятен SUV, за леко мърдане извън пътя става, минус е че е много нисък, но зависи къде го водиш.Системата му беше с Freedom Drive 2 работи много адекватно, както и се държи супер на сняг и асвалт беше със зимни гуми Sottozer Pirelli. Това няма нищо общо с Чероки и Вранглер но и целта му не е такава. Смятам че сравнено със себеподобните е по-проходим, ходихме с него зимата до Чудните мостове, мой приятел беше с Х5-ца пак нова тогава и нов Х-трайл, искам да ти кажа че аз вътре си карах без абсолютно никакъв проблем без да включва стабилизациите докато по същото време Х-а светеше като коледна елха таблото му и двама човека слязоха и се качиха в Патриота. Основния проблем е че е направен с ужасна пластмаса вътре и окачването е слабо НО пак казвам такава е пазарната ниша по онова време струваше в щатите 17 000$ тук 65 000лв., беше с Невероятна музика Boston с бас каса в багажника и имаше супер екстра, като отвориш багажника имаше тонколоно на гърба на вратат които падат и свирят към пикника директно което е много приятно. Общо взето само положителни емоции за толкова пари толкова, със сигурност е машина която има повече Дух и визия от някоя умряла Шкода,Хонда, VW-тиган, други подобни в тоя клас. Още тогава му се смяха ама това е свързано с тоталното непознаване на модела и несъобразяване на целевата група клиенти и техните нужди. С две думи приятно евтино Сув-че с мъжкарско излъчване, НЕСЛУЧАЙНО ренегада който е доста успешен дизайна му наподобява този на Патриота Патриота.
          Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
          Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008

          Коментар


          • Den3
            Den3 коментира
            Редактиране на коментар
            За сега съм доволен. Добре върви, за пластмасите си прав,на моя тонколоните са вьв вратите,няма на задния капак.Мой приятел има ЦРВ 2, ходихме на едни баири, хондата на някои камъняци и здира аспуха,на патриота не задра никъде.Не е закупен с цел тунинг и тежък офроуд,за тази цел има по-добри модели.

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X