Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Wrangler автоматично изгасване и пускане на фаровете

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Wrangler автоматично изгасване и пускане на фаровете

Здравейте

Наскоро си купих Wrangler unlimited 2015 , и имам няколко въпроса :

1. Има ли начин да не се налага всеки път да включвам и изключвам фаровете ? Просто да си става автоматично като запаля или изгася колата ( поне така ми беше на предната кола BMW X5 e53 )
    2. Освен от алиекспрес мога ли да си купя някде от БГ машинка за заключване на предния капак ?
    3. Задните ми стопове са американски ( червени ) Има ли решение на това освен да се преправят кабелите ?
    4. Оригиналната антена ми е много дълга и се бие в тавана на гаража ми като влизам , ако си взема по-къса ( 33 см ) ще има ли проблеми със сигнала ?

МНого благодаря

Фаровете и стоповете може да ги пробваш с една програма - Jscan. Ако не стане, с един кабел през бушон и в таблото с бушоните има едно свободно гнездо което минава през контакт. Повечето така са направени: https://www.walmart.com/ip/iJDMTOY-P...son-/633818225
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Здравей и честито, само безаварийни!

Виж в този пост, какво съм поръчал от Алито. С новата антена при мен няма проблеми със сигнала, макар и да се намира в подземен гараж.

Относно заключващия механизъм има два вида - единият е този, който съм поръчал и снимал, като има опции с ключ, а другата опция е заключващият механизъм да се монтира зад предната маска на гредата, като съответно да използваш твоя ключ на джипа. Въпрос на предпочитание.

Коментар

Благодаря ви много за инфото колеги ..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X