Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трудно палене при престой около 5ч jeep grand cherokee 2.5 1997g

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Трудно палене при престой около 5ч jeep grand cherokee 2.5 1997g

Здравейте, трудно палене при престой особенно сутрин. Пали огасва така около 7 пъти като запали се чуди дали да огасне. Пропушва първо бял пушек подавам малко газ изпушва черен дим и после няма проблем, пали от раз. Jeep grand cherokee 2.5 1997d xj

Възможно е да връща горивото в резервоара - монтира се възвратно клапанче. Свещите как са?
    Jeep Cherokee KJ, 2.8crd LIMITED Auto, 2004г. & TABBERT Jeunesse 560
    Око за око, паста за зъби!
    Когато вярата срещне надеждата, животът намира начин!

Коментар

• nikolainik86
      nikolainik86 коментира
      Редактиране на коментар
      Възвратен клапан има за свещите незнам така го купих

Трета дуза сълзи можели да е от нея. Майстора каза че сее мъчил да я стяга но уви

Коментар

Дюзите се стягат с точно усилие, което се измерва с динамометричен ключ, като при всеки монтаж се слага нов термощит и нови дифтунги, ако са отделни от него, а преди това задължително се почиства леглото на дюзата и резбата.
      ​​​​​​​Ако сълзи от корпуса на дюзата, това е работа за помпаджия, като също и нейното сглобяване се прави с точно усилие.
      Ако някой прави това с мъка, по-добре да се мъчи с друго, така че смени си майстора.

Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 30-08-21, 18:33.
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Добър вечер пак съм аз. Така и така съм се захванал с джипката да попитам. Вечерно време ми свети само таблото и клуча фаровете и вратите и нищо друго

Коментар

Разглобих цялото табло

Коментар

Немога да кача видео клип

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X