Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Grand Cherokee 3,1TD - помощ за нов двигател

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Jeep Grand Cherokee 3,1TD - помощ за нов двигател

Мда, мотора е напълно оборудван. Мен ме притеснява най вече ходовата част как ше си пасне.... дали всичко е еднакво и таблото дали трябва да се сменя...
    | The only way to get smarter is by playing with smarter opponent | Consistency is the way to efficiency |

Коментар

Колега, таблото е същото - виж оборотомерът може да не дава верни показания. Не съм напълно сигурен, но мисля, че скоростната кутия на 3.1 е като на бензинките (или някой от тях). Така че би трябвало да пасне без проблем.

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
        Колега, таблото е същото - виж оборотомерът може да не дава верни показания. Не съм напълно сигурен, но мисля, че скоростната кутия на 3.1 е като на бензинките (или някой от тях). Така че би трябвало да пасне без проблем.
        То че на 3.1 WJ и 4 ZJ се изсползват една и съща кутия /от цялата гамма/ е така. Въпроса е че има разлики в камбаната...... Остава и да намериш правилната кутия от ZJ, или поне камбаната от нея..... А тя е част от корпуса и не се премахва.....
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Абе приключение си е и не знам дали си заслужава точно за този мотор на това купе.

Коментар

Мотора е 4,7 V8 от 1999г а джипа е 2001.
            Благодаря на всички писали. Ако някой има още инфо ще е супер.

Коментар

4.7 и 4.0 нямат нищо ощо. В този случай май ще се наложи и кутия да търсите...

Коментар

Въпреки това въпросите остават същите... и най-вече идея за човек който го е правил...
                | The only way to get smarter is by playing with smarter opponent | Consistency is the way to efficiency |

Коментар

Едва ли някой тук го е правил - ето защо си мисля, че няма да получиш конкретен отговор на въпросите. Успех.

Коментар

Когато се занимавах с моя джип и аз бях изправен пред подобна дилема.Лошото е,че дори и да става да се постави въпросния двигател,много трудно ще се намери човек, който да го направи.
                    Работата не е просто да махнеш стария двигател и да поставиш новия.Мисля, че ще трябва и нов компютър от бензинова джипка, освен ако нямаш познати хакери да го препрограмират...и ред други промени.
                    Моя съвет е да не се вкарваш в излишни приключения.Намери си същия двигател или части и отремонтирай твоя.
                    Все пак решението си е твое.Успех!

Коментар

Всичко става, само изисква време и финанси.
                      Предполагам знаеш старите БМВ 3 серия до 91 година - води се е30, в България има такива с имплантирани - V12 от БМВ 7-ца, V8 от БМВ 5-ца, V8 от БМВ М5 400 коня, 6-таци от M3-ки доста, същите неща ги има слагани и в по-новата тройка
                      Няма невъзможни неща

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X