Обява

Свий
Няма добавени обяви.

какво си закупих-grand cherokee 2.7 crd

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    Здравейте, имам проблем с маркуча от хидравликата към перката за обдухване на радиатора. Някакви странни са тези накрайници на маркуча не съм виждал такива и не знам как да реша проблема. Маркуч нов не намирам и нямам идея как да изляза от положение. Ще ходя утре при някой да видя какво да карбоваме като заместители. От страната на хидравликата някак ще го докарам ама към перката идея нямам.Поздрави!

    Коментар


    • дядо владо
      дядо владо коментира
      Редактиране на коментар
      Заменя се с нормален щуцер за хидравлика, звънни да обяснявам....

  • #32
    Здравейте, стигнах до хидравличната помпа . Вие леко и ме дразни, искам да я сменя и търся но не намирам ама въобще. Поздрави!

    Коментар


    • Dilyan Zagorchev
      Dilyan Zagorchev коментира
      Редактиране на коментар
      А ремонт на тази?

    • mita4eto1977
      mita4eto1977 коментира
      Редактиране на коментар
      Ремонтен комплект?

  • #33
    ..

    Коментар


    • #34
      Здравейте, като всеки съвестен собственик на второупотребно возило смених всички течности и филтри след закупуването на автомобила. Маслото(Mercedes-Benz 236.14 - 5 литра успях да източа)в скоростната кутия е на 2000 км. вече и леко започнах да усещам подритване от N към D не винаги и от втора към първа при ниски скорости в задръстване. Пуснах щека да проверя нивото и хоп стружки по щеката (по скоро като прах)не много ( на площта за мерене на щеката 8-10 прашинки) ама ги има.Чудя се сега да взема ли пак да го сменя това масло? Предполагам че новото количество масло е по рядко и е поизмило боклуците които са се отлагали из кутията. Поздрави и наздраве!

      Коментар


      • Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Имаше ли го магнита в ъгъла на картера при предишната смяна и имаше ли по него "стружки". Почисти ли го ? Не е редно чак по щеката да се лепят стружки, освен ако няма магнит. Утешителното е, че щеката бърка в картера под филтъра - т.е. тези стружки не отиват обратно в кутията.

      • mita4eto1977
        mita4eto1977 коментира
        Редактиране на коментар
        Да, магнита е там картера и магнита ги измих при смяната.

    • #35
      Здравейте, и ръчната спря да държи. Взех накладки разглабям и гледам всичко в масло. Ще сменям и двата лагера но въпросът е някой да има впечатления от конкретна марка защото цените са от 50 до 320 лв.и са 20 производителя.

      Коментар


      • #36
        Здравейте, някой да знае седалките от 2.7 и 3.1 дали са еднакви като букси и управление. Счупи ми се шофьорската седалката а намирам само от 3.1. Поздрави!
        Последно редактирано от mita4eto1977; 12-12-21, 20:21.

        Коментар


        • дядо владо
          дядо владо коментира
          Редактиране на коментар
          Не са еднакви, различен цвят са 🤣😂🤣😂🤣Митаче, четири болта са( два скрити под задите капачик) и един куплунг, сваляш объщаш малко разтапицирваш, заваряваш ( да крехка им е тенекията и трудно иждържа 20+ години 100+ кила) и си ти...........

      • #37
        Седалката я оправихме. Днес се прибирам от Варна и спря да се форсира на директна повече от 2100 оборота не мога да вдигна не пада предавка на долу за да изпреваря също. На неутрална се форсира само докато докосна педала и пълни оборотомера напълно нормално . Няма индикация за грешка на таблото.

        Коментар


        • #38
          Продължават неволите. Не мога да преценя дали е нормално, но при пълен ляв или десен завой ми притръпва задното външно колело според завоя сякаш е блокирало. При вас как е? Гуми ок, реглаж ок, масла ок, добавки ок, тампони щанги ок. Питам защото може и да се филмирам. Поздрави!

          Коментар


          • дядо владо
            дядо владо коментира
            Редактиране на коментар
            Ако го правиш дълго (кръг или дъга) или с висока скорост е нормално, но от компа неможе да се помогне повече! Казваш едно, аз си представям друго, а на живо се оказва съвсем трето...........

        • #39
          Здравейте отново, мисля че стигнах до последният проблем който ме тормози. Прилагам аудио записано от шофьорското място. Появява се между 1400-1600 оборота само тогава и като загрее колата изчезва. Не се чува в двигателния отсек- ролки,ремъци,помпи и тн. чува се в купето сякаш нещо се върти зад таблото
          https://soundcloud.com/user364079322...social_sharing
          Последно редактирано от mita4eto1977; 06-07-22, 20:36.

          Коментар


          • #40
            Здравейте, дълго четох по чуждите форуми но не открих решение на проблема със задържането на скоростния лост от R към P. Пишат за чоп който стои под самият механизъм на лоста под платката на избирача. Някой ако се е сблъскал с проблема да удари едно рамо. Благодаря!
            Последно редактирано от mita4eto1977; 05-02-23, 11:23.

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X