В крайна сметка не можаха да се подкарат дневните и ще минавам на варианта DRL.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
GC дневни светлини
Свий
X
-
Ехее - колегата е от Русе... не може там да няма някой дето да може да свърши тая работа - елементарно е!В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Майстора ми не успя,но той няма такава диагностика.После колега от форума също се мъчи и пак ядец.Вчера дадох навигацията за смяна дисплей,ама поне месец ще карам без музика,че доставката на новия била 20на дена,ремонта щял да излезе към 150 пари всичко,уж.
Да попитам за разхода-показва ми от STEP бутона ,но мисля,че е моментен-не показва ли среден?
-
-
Значи като запаля мотора и натиска СТЕПа,дава някакъв разход,страшен,нулирам го с РЕСЕТа и после показва пак моментен.Като го нулирам с ресета и започва да показва от 99.9л/100,после пада до около 15-18 градско,на моменти пада до 12,до 10 а бе различно от стъпката.
Предполагам е моментен,защото се мени постоянно стойността,ако е среден трябва да покаже по малко.
Сутрин като е по студено моментния от началото е даже над 20/100.
Още я разучавам.ML W 164cdi
Коментар
-
Аз недоумявам защо на WJ-я има моментен и среден разход,а на WK-я са оставили само средния. На WJ-я съм свикнал като си гледам моментния разход да се стремя да галя нежно педала на газта и да се самовъзпитавам в икономично каране. Колкото и да има разлика с реалния, помага много.Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
Коментар
-
Смених акумулатора и естествено всичко беше занулено.
Разхода след това започна да ми харесва,движи се между 12 и 13 и нещо,това е вече по нормално.
Защо преди даваше такива стойности...ML W 164cdi
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Просто беше кесил в автокъща, палили го да не му падне акумулаторът, палили го при огледи, не го карали (че нещо му бяха изтекли транзитните номера, аз го карах за преглед в сервиз с автовоз) и така...
Коментар