Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GC дневни светлини

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

В крайна сметка не можаха да се подкарат дневните и ще минавам на варианта DRL.
    ML W 164cdi

Коментар

Каква е причината да не може да се подкарат? Процедурата е елементарна!
      В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Не мога да кажа,то ако му разбирах....ехеййй
        ML W 164cdi

Коментар

Разходи се до София някой ден и ще ти ги включи Еди. Моите той ги пусна, след няколко неуспешни опита.

Коментар

Ехее - колегата е от Русе... не може там да няма някой дето да може да свърши тая работа - елементарно е!

Коментар

• Даниел Цветков
              Даниел Цветков коментира
              Редактиране на коментар
              Майстора ми не успя,но той няма такава диагностика.После колега от форума също се мъчи и пак ядец.Вчера дадох навигацията за смяна дисплей,ама поне месец ще карам без музика,че доставката на новия била 20на дена,ремонта щял да излезе към 150 пари всичко,уж.
              Да попитам за разхода-показва ми от STEP бутона ,но мисля,че е моментен-не показва ли среден?

Е са кажи честно, верно ли не можеш да разбереш дали е среден, или моментен
            Един жокер, когато е контакт, има ли стойност?

Коментар

Значи като запаля мотора и натиска СТЕПа,дава някакъв разход,страшен,нулирам го с РЕСЕТа и после показва пак моментен.Като го нулирам с ресета и започва да показва от 99.9л/100,после пада до около 15-18 градско,на моменти пада до 12,до 10 а бе различно от стъпката.
              Предполагам е моментен,защото се мени постоянно стойността,ако е среден трябва да покаже по малко.
              Сутрин като е по студено моментния от началото е даже над 20/100.
              Още я разучавам.
              ML W 164cdi

Коментар

• v_0
                v_0 коментира
                Редактиране на коментар
                Среден е разхода! Не го нулирай постоянно и ще се закроти. Що годе е верен, като засичам моя

ОК
              ML W 164cdi

Коментар

Добре де - от мисленето не боли, най-много да се препотиш! Като си на контакт и не работи двг-то, а ти показва разход, това според теб какъв е?!?

Коментар

Не съм гледал като не работи мотора,нямам такъв навик понеже не съм имал такъв автомобил на който някакъв разход се гледа на неработещ мотор.
                  На тия които съм имал си имат и среден и моментен както си работи мАторя.
                  Сутринта като се прибирам от работа ще погледна.
                  ML W 164cdi

Коментар

Аз недоумявам защо на WJ-я има моментен и среден разход,а на WK-я са оставили само средния. На WJ-я съм свикнал като си гледам моментния разход да се стремя да галя нежно педала на газта и да се самовъзпитавам в икономично каране. Колкото и да има разлика с реалния, помага много.
                    Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                    SSang Yong Kyron 2.0xdi
                    Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Ако това което показва на незапален мотор ,амчи то страшно-сутринта показваше 19 и нещо,то на комшията ЗИЛа по икономичен!
                      На колегата МЛа дава 10 и нещо среден,това е нещо доста по нормално.
                      То ако гори така като ламя ще се разделяме колкото и да го харесвам.
                      ML W 164cdi

Коментар

Смених акумулатора и естествено всичко беше занулено.
                        Разхода след това започна да ми харесва,движи се между 12 и 13 и нещо,това е вече по нормално.
                        Защо преди даваше такива стойности...
                        ML W 164cdi

Коментар

• Bogoljub Gagic
                          Bogoljub Gagic коментира
                          Редактиране на коментар
                          Работил е на място много време. Аз като си купих "Хемито", показваше "average 44 l / 100 km" Просто беше кесил в автокъща, палили го да не му падне акумулаторът, палили го при огледи, не го карали (че нещо му бяха изтекли транзитните номера, аз го карах за преглед в сервиз с автовоз) и така...

• cecoa1
                          cecoa1 коментира
                          Редактиране на коментар
                          Гагич, а сега какво показва твоя?
                          От чисто любопитство питам.

Прав си,като я вкарах за обслужване и занесох новия акумулатор на майстора да го монтира понеже стария починал.И при обслужването е работил на място доста понеже го е загрявал няколко пъти за чистене на охладителната с-ма,че беше мръсна.И явно е от това.
                        Благодаря ти Бого!
                        ML W 164cdi

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:904297 (2)-600x600.jpg
Прегледи:175
Размер:38.0 КБ
ID:6714435 Колеги,кой от трите модела крушки стават за централната конзола на WK?
                          ML W 164cdi

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X