Майстора днес ми каза,че нямало опция за активиране на дневни светлини на Черито.
Има ли някаква шашмалогия за да стане?
					Има ли някаква шашмалогия за да стане?
 Няма значение WJ или WK е джипа, процедурата е една и съща. Разликата е, че явно на WK няма нужда да се сменя релето.
 Няма значение WJ или WK е джипа, процедурата е една и съща. Разликата е, че явно на WK няма нужда да се сменя релето. наистина на изхода на всеки тунел имаше огромни надписи "σβήσε τα φώτα !!!"
 наистина на изхода на всеки тунел имаше огромни надписи "σβήσε τα φώτα !!!" (неправдоподобна история на превозното средство). В някакъв момент Еди ми каза, че открил нов начин за активиране на DRL, без да се сменя регионът на "Канада", пак го направихме,  оттогава пък нямам опцията автоматично заключване на вратите при скорост над 20 км/ч. като на "Либъртито". Здраве да е - бял кахър.
 (неправдоподобна история на превозното средство). В някакъв момент Еди ми каза, че открил нов начин за активиране на DRL, без да се сменя регионът на "Канада", пак го направихме,  оттогава пък нямам опцията автоматично заключване на вратите при скорост над 20 км/ч. като на "Либъртито". Здраве да е - бял кахър. 

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар