Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гранд Черок 4,7 не пали !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
    Да разбирам ли .......Ще подлудея! ........Поздрави!
    Някои май вече са полудели щом обливат и гасят искрата на свещите със струя от дюзите.......

0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
      Някои май вече са полудели щом обливат и гасят искрата на свещите със струя от дюзите.......
      Много смешно нали....явно не си виждал как изчезва искра след солидна доза бензин. Отделно не ми се обяснява как собственика на колата е звънял на видни "гуру" мастори от форума който много усилено са го убеждавали че мотора бил с реглажи и му били потънали клапаните и им трябва реглаж !!! НА хидралвика!!!!?????? Да закара Черока до него и щял да го оправи. Ама седях като учуден как уж БОГ на дижиповете от форума който само такива правел и му били като отворена книга..... толкова добре го увещаваше че колата няма да излезе от мен на ход, а на платформа и само пари на вятъра щял да хвърли. Ако му я закара ще му я оправи качествено. Факт че колата се движи все още, пали и работи много добре и спестихме на човека поне хиляда лева от "настройка на клапани" .Владо ако ти е чудно дали става, всеки ден без събота и неделя 0885506900 от 9 до 18 звънкаш идваш в сервиза при мен и ще ти покажа как дюза пръскаща на богато може да загаси бензинова свещ даже и кафе ще те черпя
      Който оцелее ще закусва!

Коментар

Първоначално публикуван от БИЖО БИЖЕВ Преглед на мнение
        идваш в сервиза при мен .....даже и кафе ще те черпя
        Записвам си, вероятно ще е през март, че сега съм затънал в проблемни коли(кафе)
        П.П. Май с този "гуру" съм работил към 3 години.......
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X