Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с датчика на иглата в горивната помпа на WJ 3,1 TD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с датчика на иглата в горивната помпа на WJ 3,1 TD

Чак пък такива съвпадения! Малко вероятно е да блокира стоп клапана след смяна на маркучите за обратна нафта. По вероятно да се е налапала с въздух и иска обезвъздушаване.
    Не е добре да питаш едно и също в три теми. "Ключа" е 28, дълга вложка с дупка за буксата. Пробвай да го намериш, ако ли не - трябва да си направиш.

Коментар

Колега имах го същия проблем повече от година. На студено палеше много зле- тресе пуши трака и след 10 сек се оправя. Всички свещи си бяха ок. Това към което се насочих е кабелите на свещите(подгряващите), тъй като след размърдване на свещите и кабелите от сервизджията в следващите 2 седмици не се появяваше проблема. Проблема е че тея кабели + лулите не се намират лесно, почти никак. Затова ми пригодиха кабелите+лулите от запалителната система на VW (забравих му модела точно но беше някакъв бус) същите са като на джипа (резбата на свещите) смениха ги излезе ми 110лв и от тогава не съм имал проблем. Предполагам реалния тест ще си е зимата на студено но до тук добре както казал онзи...

Първоначално публикуван от abba Преглед на мнение
      Моля,препоръчайте ми сервиз за отстраняване на проблема с датчика на иглата в помпата за гориво на 3,1 TD.
      От няколко дни сутрин на студен двигател паленето става трудно- съпроводено е с вибрации на двигателя и сериозно изпушване от ауспуха.
      На топъл двигател няма такъв проблем.Днес прегледах свещите и релето.Направих и диагностика-отчете грешка:проблем с датчика на въпросната игла.От сервиз Супер Дизел Бош ми отказаха ремонт.Търся такъв,в който ще ми помогнат.
      V10

Коментар

И при мен го има това тресене и пушене 5- 10 секунди след като запаля и заработат всички цилиндри и изчукат повдигачите, явно и аз ще трябва да сменям кабелите, но при мен се наложи да сменя и клапана за гасене, тъй като той даваше ядове като дам контакт...
        R 727cc BB KIT
        ZJ V8
        WK2 V6

Коментар

@Бахата
          Момче при теб ги има всички проблеми дет са описани във форума, направо незнам как се движи джипа ти )))))
          Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Абе и аз не знам, особено от време на време като се замисля как го "галя" и "пазя" по асфалта и в гората... Ма си е пушка, изключвайки 2- 3 незначителни, но дразнещи проблема...
            R 727cc BB KIT
            ZJ V8
            WK2 V6

Коментар

Колеги успешна смяна на умната дюза купих си ключа 11евро и дюзата за 397евро и сега джипката е пушка благодаря ви много за съветите.

Коментар

"Ключа" определено е "на далавера"...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X