Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гранд Чероки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гранд Чероки

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    Направи ми услуга.
    Клик - дядо владо > клик -.....
    Ма те не идват виж тук , у ряката да се калят, по мокри наклони странично да се суркат с прЪжолчета щяха да ме душат, в рАкия да ме давят....да, да ама не шЪ фана да науча кучетата да ми подават инструментите и да ми говорят, та да си имам компания
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

eho zdravejte pak ujasno mnogo vi blagodarq za infoto, a otnosno jeepa e purvata kartinka i e grand cherokee, koe vi smushtava v dannite mu, 4e hi4 ne sum naqsno

Превод в ефир: Ехо здравейте пак ужасно много ви благодаря за инфото, а относно Jeep-a първата картинка и е гранд чероки. Кое ви смущава в данните му, 4е хич не съм наясно

....................
      Модератор: В този форум се пише само на кирилица! Следващи публикации на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение.
      Последно редактирано от Чавдар (V93); 03-07-09, 21:14.

Коментар

Ей, появи се една жена и ви се развързаха езиците. Ще пробвам аз да задам подобно формулиран върпос да ви видя тогаз дали ще сте толкова сговорчиви. А иначе втасахме я - щом стигнахме до там да снимаме колата и лоста, за да разпознаем модела.

Коментар

а относно лоста е третата снимка

Коментар

Има някаква грешка, колежке, първата картинка не се връзва с 2.5тд нещо.

ПП: Нали тази
            Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
            ...

Коментар

да бе точно така е 2000 г., 85 кил./115 к.с, 2,5 тд. В интересна истината съм сигурна за първата картинка а джипката, но за лоста не тъй като не е у мен още и не съм я разгледала подробно отвътре

да тази
              Последно редактирано от Чавдар (V93); 03-07-09, 21:57. Причина: Сливане на 2 последователни публикации

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
                Ей, появи се една жена и ви се развързаха езиците. Ще пробвам аз да задам подобно формулиран върпос да ви видя тогаз дали ще сте толкова сговорчиви. А иначе втасахме я - щом стигнахме до там да снимаме колата и лоста, за да разпознаем модела.
                пробвай с въпроса де, ама си смени аватара първо!

протестираш, ама виде ли че като има снимка на лоста, е по-лесно.... а сега ти обяснявай как се кара WJ

Коментар

Сашо,

аз май трябва да сваля старите боксови ръкавици от стената и да ги заменя с чифт червени ботушки. Може да съм по-атрактивен. Ти поне си излязъл добре на снимката
                  www.drivingoffence.co.nz

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                    Ма те не идват виж тук ,...
                    стига мрънка, че като ти се изсипем, кучетата няма да те спасят, а реката ще ти се види тясна и плитка...

Първоначално публикуван от tedikus Преглед на мнение
                    а относно лоста е третата снимка
                    Докато се уточни джипа, а после как се кара такъв джип, мисля, че има по-лесен начин: да посетите с него някое извънградско мероприятие с участници от Форума. Така ще можете да получите нагледни, практически инструкции, както и да изпробвате похватите за управление на подходящи места. И в присъствието на хора и машини, които да ви извадят от местата, където непременно ще се окопаете.

Алтернативата е да четете наистина доста, особено, ако техническата ви грамотност е в начално състояние.

Коментар

нещо не ми се появяват отговорите???? да тази е картинката 2000 г., 2,5 тд, 85 кил./115 к.с, за външния вид съм сигурна, единствено за лоста не съм тъй като не е в мен още жипката

Коментар

Първоначално публикуван от tedikus Преглед на мнение
                        нещо не ми се появяват отговорите????
                        И за това трябва да прочетете. Защо не отделите малко време да прочетете основните неща, за да не задавате такива въпроси?
                        LZ1PER

Коментар

За да върмен темата от добре отъпканата пътека към коша и да я вкараме в "правия" път ще дам следния непретенциозен съвет:
                          1. Забравяме за бавните скорости, защото ако трябва да обясняваме как се включват ще изпишем още поне 20 поста. Колежката, сигурен съм, ще се наслади на възможността да почерпи инфо от вече изписаното по този въпрос.
                          2. Качване - както си карате по пътя, но 2-3 метра преди стръмния баир с траверсите - с всичката газ.
                          3. Спускане - включвате си първa и спускате без газ, може леко спирачка, но леко и само ако има нужда. Все пак не вярвам Вашето разбиране за стръмен наклон да е като на някои от хората тук.

Успех с Джипа. Няма как да е 2.5тди. Този модел има два дизолови агрегата, вграждани фабрично - 3.1 и 2.7. Доста по-мощни са от описаното по-горе. Има някаква решка.

Коментар

да прави сте благодаря все пак за всички отговори и то много ви благодаря

Отново много благодаря, определено ще прочета и ще следвам инструкциите , а за наклона наистина е многоооо голям, и е направен с траверси от нас поне с джип да се минава, иначе няма начин да се стигне до там с кола или квото и да е
                            Последно редактирано от Чавдар (V93); 03-07-09, 21:54.

Коментар

За да върмен темата от добре отъпканата пътека към коша и да я вкараме в "правия" път....
                              ....ще дам следния непретенциозен съвет (пак ще ядосам "Кинекс")- подмамваш tedikus, (той ли е, тя ли е, няма значение) и ми се дотъркалвате (имам да черпя, че поради старческо недоглеждане видях женския род едва след твоят пост). Ще лочим кафе (IvanIvanovi да е спокоен , ако иска може и той да дойде) и после на леките и познати на някои колеги "бабунки" за да може да се свикне с усещането за наклон на колата......след това правете каквото знаете, аз съм вече "дядо"
                              П.П. това горното съобразно мнението на Ясен
                              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                                ....ще дам следния непретенциозен съвет (пак ще ядосам "Кинекс")- подмамваш tedikus, (той ли е, тя ли е, няма значение) и ми се дотъркалвате (имам да черпя, че поради старческо недоглеждане видях женския род едва след твоят пост). Ще лочим кафе (IvanIvanovi да е спокоен , ако иска може и той да дойде) и после на леките и познати на някои колеги "бабунки" за да може да се свикне с усещането за наклон на колата......след това правете каквото знаете, аз съм вече "дядо"
                                П.П. това горното съобразно мнението на Ясен
                                В некви схеми ме вкарваш май... С кафе не можеш да ме спечелиш . А неидването ми е свързано само и единствено с хронична липса на време. Иначе интересна тема се получи. Няма що

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X