Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не случих на Гранд...

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Не случих на Гранд...

Първоначално публикуван от gun Преглед на мнение
    Със Сашо организирахме сервиз които ще ти даде компетентно мнение какво ти е на двигателя дали те ще могат да те поемат или ще те изпратят при тяхен колега или ако искаш да си я караш във плевен може да си я оставиш на паркинг при тях едвали ще ти искак някакви пари за паркинга .А относно този човек гарантирам че един от най-големите разбирачи по марката JEEP . Звъни на Сашо да те закара до сервиза или ако искаш звъни на мен да ти кажа номета на човека и да ти обясня каде се намира моя номер е :0889882880
    Благодаря колега!Със Сашо се чухме и се разбрахме,ако имам нужда от съдействие да звъня.Премествам утре джипа към Плевен.С Ники Бочев и Злой за сега сме намерили вариант.
    Много колеги от форума ми съдействаха с каквото можаха,за което голямо БЛАГОДАРЯ на всички!Задължен съм Ви!
    Ще Ви държа в течение и занапред.Надявам се крайния резултат да е положителен.

Коментар

такива търговци да ги ................ им е малко.
      Ако си мераклия го оправяй и си го карай.Но задължително искай гаранция от хората които го ремонтират, и е желателно при събиране на мотора да си при тях или да изпратиш много твой човек.Виждаш сам че доверие никому не може да се има ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

Коментар

Вчера с Димата (Quadra) се запознахме с един човек, който внася коли и части от САЩ. Та той предлага двигател V8 5.3 + автоматична СК за 1000 лв. Според мен това е по-добър вариант, отколкото да поправяш непоправимия VM.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Дали ще влезе в WJ-a? Не е ли 4.7 най-големия вграждан фабрично. Не, че не може да се преправи, но няма да е plug and play

Коментар

Ама той си е грандаджийски Би трябвало да стане без особени перипетии.
            Като изключим забавленията покрай автомата. Освен това, доколкото разбрах е карбураторен, което ще рече, че няма ядове с компютри и т.н.

Коментар

5.2 е мотор от предишния Гранд. Колко може да стане не мога да коментирам.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                Вчера с Димата (Quadra) се запознахме с един човек, който внася коли и части от САЩ. Та той предлага двигател V8 5.3 + автоматична СК за 1000 лв. Според мен това е по-добър вариант, отколкото да поправяш непоправимия VM.
                5.3 или 5.2?

А има ли гаранция, че двг и кутията са читави?
                Ако "ДА" тогава скачай смело, т.к. дизелака спокойно папа 13-14 л/100 без да смяташ градското а ако сложиш газова на бензиновия в 20л/100 ще се включиш.
                И проблемите с дизелите /особено на 2.5 и 3.1 на WM/ не са от вчера. Освен това за тежкото купе на гранда и 2.7 GRD му идва доста слаб.
                Така, че ако може да се вгради бензиновия агрегат, аз на твое място не бих се замислил, въпреки че съм върл почитател на дизеловите автомобили.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                  Ама той си е грандаджийски Би трябвало да стане без особени перипетии.
                  Като изключим забавленията покрай автомата. Освен това, доколкото разбрах е карбураторен, което ще рече, че няма ядове с компютри и т.н.
                  Но не е 5.3 а е 5.2 и не е карбуратор а пълна инжекция. Теоретично може и да стане, мотора не е голям като размер. А джипа ще стане уникален с тоя 8-мак. Само дето незнам какви са мостовете и раздатката на тая печка. Щото парт тайм раздатките не издържат на 8-мака. Освен може би 242....
                  no signature no problems

Коментар

Мостовете следва да са същите като на осмака. Раздатката - 2 са вариантите. Но кой знае. Човекът вече си ремонтира двигателя, а и тоя осмак се оказва, че не е много ясно дали се продава. Така че си говорим общи приказки май.

То за вграждане всичко може да се вгради, въпросът е дали си заслужава усилията.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                      Но не е 5.3 а е 5.2 и не е карбуратор а пълна инжекция. Теоретично може и да стане, мотора не е голям като размер. А джипа ще стане уникален с тоя 8-мак. Само дето незнам какви са мостовете и раздатката на тая печка. Щото парт тайм раздатките не издържат на 8-мака. Освен може би 242....
                      Доколкото разбрах предлаганият ДВГ е карбураторен. Дават го и с колектор за инжекцион.
                      Визитката на човека е у Димата.

Коментар

Чух се с Димата. Човекът който продава не е сигурен, че продава. Да се счита, че не продава.

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
                          Чух се с Димата. Човекът който продава не е сигурен, че продава. Да се счита, че не продава.
                          Привет!Всъщност продава ли се или не?А дали изобщо става,ама не само като габарити?Заинтригувахте ме,но не съм наясно дали е възможно,после явно не е ясно дали се продава...и така.

Коментар

Вчера докарахме джипа в Плевен.Днес го огледа човека,който ще го прави и го закарахме в неговия сервиз.
                            Негодника от който го взех явно е знаел за проблема.На един от лагерите на коляновия вал беше подложена една ламаринка,понеже шииката на вала е била износена.Само са го закрепили...Това е на първо четене.Дано да няма и други поразии,вследствие на това.
                            Специални благодарности на Ники Бочев и Злой за съдействието по намиране на майстор!

Коментар

А майстора в Плевен кой е , ако може да кажеш

Коментар

Първоначално публикуван от aglen Преглед на мнение
                                А майстора в Плевен кой е , ако може да кажеш
                                Майстора не е в Плевен,а в Тученица.Казва се Светльо.Препоръчаха ми го колеги от форума.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X