Привет колеги!
Вчера купих един джип Grand Cherokee 3,1TD 2000г.от София и тръгнах да се прибирам.След десетина километра каране из София,чух странен шум.Плякане,както когато е продухана гарнитура на изпускателните тръби.Спрях и потърсих сервиз.Момчетата които гледаха джипа ми казаха,че най-вероятно повредата е в двигателя - лагер или биала.Оставих го при тях,като казаха,че ремонта с частите ще излезе около 1500-1600лв.Нямах на кого да се обадя,не познавам и майстори в София,нямах избор затова им се доверих.Ако някой може да ми помогне ще му бъда благодарен.
Вчера купих един джип Grand Cherokee 3,1TD 2000г.от София и тръгнах да се прибирам.След десетина километра каране из София,чух странен шум.Плякане,както когато е продухана гарнитура на изпускателните тръби.Спрях и потърсих сервиз.Момчетата които гледаха джипа ми казаха,че най-вероятно повредата е в двигателя - лагер или биала.Оставих го при тях,като казаха,че ремонта с частите ще излезе около 1500-1600лв.Нямах на кого да се обадя,не познавам и майстори в София,нямах избор затова им се доверих.Ако някой може да ми помогне ще му бъда благодарен.
Та ето какво можеш да направиш:
Малеее, чак аз откачам като ти пиша... До такава степен ми е писнало от подобни некоректни продавачи! Ако оня тръгне нещо да бяга по фланга, му казваш, че можете да се разберете с добро, а може и с лошо... Винаги има начин! Все пак, както казва колегата по-горе, не си купуваш моливи!!! Въпроса е да го накараш да разбере, че по-добре да ти плати ремонта и да си отидеш по живо по здраво. По-добре от колкото да ти плати ремонта, да си вземеш парите, всичките за покупко продажбата и да му оставиш джипа да си го кара или продава.Поне този път ще го даде с гаранцията от ремонта, която е желателно да изискаш от сервиза като си вземеш колата. Както виждаш... хора секви има!
Коментар