Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неприятна миризма след пускане на климатроника

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Неприятна миризма след пускане на климатроника

във практикер и бриколаж съм виждал такива спрейчета струват по 20 лева на упътването пише след като се активира спрея (натискаш бутона и не спира да пръска докато не се изхаби) оставя се в купето и климата се наглася да върти само вътрешния въздух оставя се да подейства около 15 минути и проветряваш не знам дали действа но тези дни ще пробвам че и при мен се появи неприятния проблем
    гранд чероки лимитед 5.2 V8

Коментар

и аз имах такъв проблем,пръснах със спрей и миризмата изчезна за 1 година,после пак се появи праснах и пак изчезна

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
        Най-вероатно миризмата се дължи на живеещите микроорганизми в климатика.И дори да имаше поленов филтър, трябва ти и антибактериален или филтър с активен въглен.
        Но има спасение: продават се спрейове, които морят бацилите в климатиците.
        Кратко , ясно и точно
        Mazda N1

Коментар

Я елате да живеете до морето на влажен въздух и жега и да видите какво е миризма на климатик.

Mbenz и другите ти го казаха-бактерии по изпарителя. Внимавай с директното пръскане, ней-голям ефект има и най-вероятно е да прецакаш вентилатора. Взимаш флаконите от магазина, пускаш климатика да върти само в купето, пръскаш всичко в краката на пасажера, затваряш вратата /ти си вънка от колата/ и чакаш 15-20 минути. После проветряваш и мирише на маргаритки.
          Флаконите са отрова- добре миришещ Мухозол. Бактериите по изпарителя водят до поява на алергии май. Пръскай смело!

ААА не оставяй кучето вътре, ще му се накъдри косъма. По собствено усмотрение може да оставиш жената да пръска, ама за това ти си решаваш.
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
            Най-вероатно миризмата се дължи на живеещите микроорганизми в климатика.И дори да имаше поленов филтър, трябва ти и антибактериален или филтър с активен въглен.
            Но има спасение: продават се спрейове, които морят бацилите в климатиците.
            Намерих един такъв спрей в Карфур Бургас го видях.
            Прикачени файлове
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

В Бриколаж също съм го виждал.

Кондензът върху топлообменника причинява тази миризма. Причината може да е и в запушен (може и частично) канал за оттичане на конденза. В сервизите за климатици предлагат профилактика с професионални препарати. Имайте предвид, че са много силно отровни тези вещества!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
              X