Като започнах да чета форума преди време бях напълно убеден че ще си купувам Гранд 3.1 Д .Но ето как се промени мнението ми и сега си мисля че това е най-добрия избор.Гранд Чероки 4.7 V8 2001 година,90 000км,комплектация-куадра драйв.Чудех се дали да пускам нова тема че има много такива ама все пак реших да пусна.Хем да се похваля,хем да питам някои неща.Научил съм много от форума за тази марка и засега поне мисля че колата е перфектна.Имам сервизна книжка и всичко е нормално с смяна на течности и тн.Но аз все пак мисля да ги посменя малко защтото мисля да си идвам с него до България и искам всичко да е ок(все пак си е 3000км. път).А и нямам много доверие на финците тука какво са слагали в сервиза на Крайслер в Хелзинки.Та искам да попитам мога ли да си проверя течностите в дифовете как са и как да разбера дали е правилната течност,защото мисля че това е много важно(всички го знаете де).Благодаря предварително на отзовалите се.
ПП.Разбирам английски и малко руски но все пак не ми харесва много като пращате само линкове да четем.Поне аз съм така-като го знам това нещо ще седна да го напиша та и някой който не знае езици да може да понаучи нещо.
Сетих се и още нещо-Пламен(Кинекса)да каже ако иска къде си обслужва неговия,някаде около Кърджали или...??? Танкс
ПП.Разбирам английски и малко руски но все пак не ми харесва много като пращате само линкове да четем.Поне аз съм така-като го знам това нещо ще седна да го напиша та и някой който не знае езици да може да понаучи нещо.
Сетих се и още нещо-Пламен(Кинекса)да каже ако иска къде си обслужва неговия,някаде около Кърджали или...??? Танкс
Коментар