Здравейте, уважаеми offroad-ци! Искам преди всичко да ви поздравя за онова, което сте направили! Наистина много професионални и компетентни мнения, още веднъж браво! Сега ако ми позволите бих искал да получа от вас информация за следната марка:2009 Jeep Compass 4dr Sport SUV 2.0L L4 SFI DOHC 16V 4cyl. FWD. Желая да ми разясните всичко, около този jeep. Пожелавам на всички лични успехи и много здраве!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
jeep compass
Свий
X
-
До: jeep compass
Май имаше някъде по назад в темите една посвятена на този модел.... Потърси я.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
-
Погледнах тук таме и в youtube гледам клипче - презентация ... явно нещо изрязано беше, защото през цялото време даваха Компаса да житка по пясъка. Това дали цели да докаже нещо? Незнам дали е така, но ми се струва, че през цялото време крака на шофьора не слезе от гаста. Движеше се с бясна скорост по водата/пясъка ... защо лиПървоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнениеFWD не значеше ли, че колата е спредно предаване? Щото със сигурност знам, че има и модификации с един задвижващ мост на Compass.
Коментар
-
FWD наистина е 4х2, предполагам front wheel drive. Ако те устройва концепцията за лека кола с по-странна форма. А позагледа ли Додж Нитро и Чероки (освен ако не държиш да е 4х2, защото при тях е на задните)? За Нитро 4х4 има оферти до около 50-55К за нов в момента в БС. По-комфортен е и пак е СУВ. Ако ти харесва фомата на Компас, бих те насочил към ново Чероки, модела до 2008, в Германия все още могат да се намерят нови.
Коментар
-
Предполагам, че става въпрос за 2.0L 16V Dual VVT 4x2 (FWD), и че си го гледал в щатския сайт, защото за Европа и в частност тук в БГ този автомобил се предлага само с 2.0 дизел и 2.4 бензин във вариант единствено 4х4. Този двигател, доколкото ми е известно го монтират също на Додж Калибър, а задвижването е само на предния мост, казано накратко това е най-базовия модел, който се предлага в САЩ. Виж европейския вариант е доста интересен, имах възможността да карам такъв с дизеловия двигател точно по време на последната снежна картина, когато снега пак ни изненада
. Трябва да призная, че джипчето ме изненада доста приятно, изключително стабилен на сняг, без никакво усилие газеше през непочистени участъци. Незнам в други условия как се представя, но на сняг се доказа. Това ако не греша е първия модел на Джийп с изцяло независимо окачване. Full-time 4х4 Freedom drive или казано иначе постоянно задвижване на 4те колела, основното усилие остава на предния мост (което го прави почти автомобил с предно предаване), ако е необходимо автоматично се прехвърля повече мощност и на задния мост, като има и опция ръчно мощността да се разпредели поравно. Няма ниски предавки, но незнам дали това е важно за теб. Къде ще го караш? Според мен обаче ако държиш да е бензин, по-добре го вземи с двигател 2.4.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар