Здравейте, уважаеми offroad-ци! Искам преди всичко да ви поздравя за онова, което сте направили! Наистина много професионални и компетентни мнения, още веднъж браво! Сега ако ми позволите бих искал да получа от вас информация за следната марка:2009 Jeep Compass 4dr Sport SUV 2.0L L4 SFI DOHC 16V 4cyl. FWD. Желая да ми разясните всичко, около този jeep. Пожелавам на всички лични успехи и много здраве!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
jeep compass
Свий
X
-
До: jeep compass
Май имаше някъде по назад в темите една посвятена на този модел.... Потърси я.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
-
Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнениеFWD не значеше ли, че колата е спредно предаване? Щото със сигурност знам, че има и модификации с един задвижващ мост на Compass.
Коментар
-
FWD наистина е 4х2, предполагам front wheel drive. Ако те устройва концепцията за лека кола с по-странна форма. А позагледа ли Додж Нитро и Чероки (освен ако не държиш да е 4х2, защото при тях е на задните)? За Нитро 4х4 има оферти до около 50-55К за нов в момента в БС. По-комфортен е и пак е СУВ. Ако ти харесва фомата на Компас, бих те насочил към ново Чероки, модела до 2008, в Германия все още могат да се намерят нови.
Коментар
-
Предполагам, че става въпрос за 2.0L 16V Dual VVT 4x2 (FWD), и че си го гледал в щатския сайт, защото за Европа и в частност тук в БГ този автомобил се предлага само с 2.0 дизел и 2.4 бензин във вариант единствено 4х4. Този двигател, доколкото ми е известно го монтират също на Додж Калибър, а задвижването е само на предния мост, казано накратко това е най-базовия модел, който се предлага в САЩ. Виж европейския вариант е доста интересен, имах възможността да карам такъв с дизеловия двигател точно по време на последната снежна картина, когато снега пак ни изненада. Трябва да призная, че джипчето ме изненада доста приятно, изключително стабилен на сняг, без никакво усилие газеше през непочистени участъци. Незнам в други условия как се представя, но на сняг се доказа. Това ако не греша е първия модел на Джийп с изцяло независимо окачване. Full-time 4х4 Freedom drive или казано иначе постоянно задвижване на 4те колела, основното усилие остава на предния мост (което го прави почти автомобил с предно предаване), ако е необходимо автоматично се прехвърля повече мощност и на задния мост, като има и опция ръчно мощността да се разпредели поравно. Няма ниски предавки, но незнам дали това е важно за теб. Къде ще го караш? Според мен обаче ако държиш да е бензин, по-добре го вземи с двигател 2.4.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар