Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гранд Чероки 3.1 ТД питанки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гранд Чероки 3.1 ТД питанки

Извинявайте ама как се пише на английски дюза за дизелов двигател Да търся по чуждите сайтове че в тука са много скъпи.
    Car audio & Off road club TETEVEN
    Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI
    GAZ 69 0ff Road '76

Коментар

Injector е дюза. Това на английски. По принцип дизел пуши черно от не добро изгаряне- липса на въздух, пикаещи injectors, кофти центровка, прескочил ангренаж... Това е на първо четене и се отнася за повечето дизели. И понеже си в царството на кръстената нафта, помисли и къде си зареждал. По интернет може да се намери нещо, но не знам къде. Тук дизел Jeep не съм виждaл. Успех.
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от Ivaylo_Jankov Преглед на мнение
        И до акомулатора също има копче по точно пише PUSH ??????
        Забравих да ти отговоря на въпроса някои коли са оборудвани със "тилт и шок" сензори, т.е. при силен удар или търкаляне, изключват централно тока, за да предотвратят евентуално пожар и други щети, вероятно става дума за това Колкото до тракането не съм дизелджия и не разбирам, но поста на "Ник" освен за кофти нафта, ме наведе на спомени за мои познати (и аз съм го правил, но не така брутално) които като си купят мощна кола, пробват да видят колко вдига и след като достигнат някакви критични стойности рязко връщат газта ....резултата е прескочил ангренажен ремък (или скъсан зъб)
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Г-н Янков, Ивайло, не знам как е на английски дюза, но бих искал да те помоля, да обърнеш внимание на българския език. Този форум определено не е за правопис, но отчайващо неграмотните писания, които съм принуден да чета, ме обиждат и ме карат да се срамувам, че съм българин и съм прекарал около 20 години по училища и университети. Надявам се да проявиш разбиране и повече уважение към хората, които чистосърдечно се опитват да ти помогнат със съвети и мнения.
          Извини ме, ако съм бил груб...успех!

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
            които като си купят мощна кола
            3,1 не е с ремък.Пък и е най-малкото "мощна кола".
            Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X