До: раздвоен съм-помагаите
Тези допълнителни екстри до някъде оправдават замяната. С тях не бях запознат. За проблемната електроника на 2.5 също не знаех. Един познат кара такъв/2.5/ почти година и е доволен. Не съм сигурен, че извънградско му харчи 10 дизел, виж към 8.5-9 може да се разберем. Поне тва, което ми е казвал. Тва за фалирането май зависи колко караш, щото аз от четвъртък до неделя миналата седмица врътнах 1500 км и една такава разлика би ми била доста неприятна. Нали ако на никой не му пукаше за разхода и караше малко нямаше да има въобще сегмент - икономични коли, та дори и за града. За частите за тоя 5.2 мотор не знам също колко ще са по-евтини от другия, но що ми се струва, че няма да са съвсем евтини за такъв мотор. При пояснението, че дизела е явно несполучлив според вас се съгласявам, иначе ако човека не търси мощ, кара доста мисля, че тва 5.2 не е кой знае колко по-добър вариант. Колкото за газов инжекцион - вярно, че може би ще изравни горенето, но малко ще падне вървенето пък и уредбата не е без пари, сложи още 1500 лв. отгоре. Човека казва, че неговата си е стегната, а оная кой знае. Все си мисля, че ако искаш да караш супер мощен бензин и не ти пука за 150-180 лв /ако караш повечко/ гориво месечно отгоре едва ли ще вземеш колица 1995 година. Не ми се вързва двете неща някак със статуса на такъв човек /не че не паднах от смях скоро, като познат разправяше, че вече на 3 броя Порше Кайен в София е слагал газови/.
))
Но не споря де, ако 2.5 дизела е толкова калпав вярвам, че сте прави.
Първоначално публикуван от kinex
Преглед на мнение
))Но не споря де, ако 2.5 дизела е толкова калпав вярвам, че сте прави.
Ако имаш късмет си тръгваш с кола,ако не продавача почва да си скубе косите че е попаднал на такива копувачи
Коментар