Обява

Свий
Няма добавени обяви.

раздвоен съм-помагаите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: раздвоен съм-помагаите

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    И какво като харчи 5-6л/100км повече в града. С 20-30лв повече на седмица да няма да фалира.
    5.2 извънградско харчи около 12, а дизела около 10.

2.5 няма 4х4 на асфалт, няма автомат, и има по-проблемна електроника защото всичко що е ЕЛ минава през компа.
    Като сметнеш по-скъпата нафта, по-скъпите консумативи, и почти гарантирания ремонт на двигателя, може и бензиновия да излезе по-икономичен.
    Тези допълнителни екстри до някъде оправдават замяната. С тях не бях запознат. За проблемната електроника на 2.5 също не знаех. Един познат кара такъв/2.5/ почти година и е доволен. Не съм сигурен, че извънградско му харчи 10 дизел, виж към 8.5-9 може да се разберем. Поне тва, което ми е казвал. Тва за фалирането май зависи колко караш, щото аз от четвъртък до неделя миналата седмица врътнах 1500 км и една такава разлика би ми била доста неприятна. Нали ако на никой не му пукаше за разхода и караше малко нямаше да има въобще сегмент - икономични коли, та дори и за града. За частите за тоя 5.2 мотор не знам също колко ще са по-евтини от другия, но що ми се струва, че няма да са съвсем евтини за такъв мотор. При пояснението, че дизела е явно несполучлив според вас се съгласявам, иначе ако човека не търси мощ, кара доста мисля, че тва 5.2 не е кой знае колко по-добър вариант. Колкото за газов инжекцион - вярно, че може би ще изравни горенето, но малко ще падне вървенето пък и уредбата не е без пари, сложи още 1500 лв. отгоре. Човека казва, че неговата си е стегната, а оная кой знае. Все си мисля, че ако искаш да караш супер мощен бензин и не ти пука за 150-180 лв /ако караш повечко/ гориво месечно отгоре едва ли ще вземеш колица 1995 година. Не ми се вързва двете неща някак със статуса на такъв човек /не че не паднах от смях скоро, като познат разправяше, че вече на 3 броя Порше Кайен в София е слагал газови/. ))

Но не споря де, ако 2.5 дизела е толкова калпав вярвам, че сте прави.
    Последно редактирано от marin199; 25-02-09, 19:08.
    http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
    http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

пак съм аз,оказа се че бензиновият е в гр.Враца и маи ще ходя на там,искам да питам има ли някои колега от там,които би могъл да му хвърли едно око и да каже,дали си струва да бия пътя от София

Коментар

Само да не е ония от австрия дето е вкаран.Мой съвет е не го вземаи него,потърси и други.Ако е този за коъто говоря мисля,че ще се наиграеш.Внимавай,а иначе направо скачай ако намериш читав,но най-добре е да вземеш някой от форума да го погледнеАко имаш късмет си тръгваш с кола,ако не продавача почва да си скубе косите че е попаднал на такива копувачиТова го бе казал някой от форума

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
        X