Обява

Свий
Няма добавени обяви.

раздвоен съм-помагаите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• раздвоен съм-помагаите

проблема ми е следния,имам джип гранд чероки 2,5 т.д.-97г. Взех го преди 2-3 месеца,и тъкмо вече съм го стегнал,и взеха че ми предложиха оферта за чист бартер,за същия модел но 5,2 - 95г. Бензиновите ми харесват много,но незнам дали си струва

До: раздвоен съм-помагаите

Не се замисляй!!!
    Действай.
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Ами ако няма да го ползваш за такси много си струва. Въртиш ли много километри все пак си харчи, но е съвсем друга кола. На 100% си струва!
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от kreatin Преглед на мнение
        проблема ми е следния,имам джип гранд чероки 2,5 т.д.-97г. Взех го преди 2-3 месеца,и тъкмо вече съм го стегнал,и взеха че ми предложиха оферта за чист бартер,за същия модел но 5,2 - 95г. Бензиновите ми харесват много,но незнам дали си струва
        Отнасяй го! Струва си разбира се.

Коментар

Даже си е топ предложение.
          [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
          [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
          [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
          [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Взимай го
            Grand Cherokee WJ 4.7 V8
            Това е положението.

Коментар

Позаинтересувай се за техническото състояние на 5,2.
              Кон за кокошка да сменят - има нещо.
              ________________________________________________________________________________________
              Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
              HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Когато ти предлагат бартер, гледай с 4 очи и покани знаещ приятел. Винаги може да има опит за измама.

Но ако като цялостно състояние са равностойни - не се колебай и скачай на бензина.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Момчета я ме светнете с кво толкова 5.2 с 2 години по-стар е толкова по-добър от 2.5 дизел. Очевидно ще е много по-мощен, но зависи човека за кво ще го ползва/може да му е семейна кола/. Не се знае дали е супер офроуд маниак или маниак на високите скорости. Аз лично съм карал такъв 2.5 - икономичен, върви си добре, на черен път също е добре. Тва 5.2 ми звучи като бати Змеяяя. На мен Фрийто ми гори в града 13 бензин и ми е кофти, а тва ако лапа 20 и ако човека си му върши работа 2.5 дизел - не знам. Пък и казва, че си е стегнал неговия.

Явно има нещо специално в тоя модел, което само аз не знам. Един приятел от манящина си взе мощен бензин, като не го караше много, но после му излезнаха пътувания и взе да се оплаква, че му харчи повече от жената.
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                  http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Еми, ще му пльосне газова. За предпочитане инжекцион. Тогава разхода в пари ще е съизмерим, а вървежа изобщо няма нужда да споменавам.

А ако не му хареса, ще го продаде много, ама много бързо, при това на добра цена.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                      Момчета я ме светнете с кво толкова 5.2 с 2 години по-стар е толкова по-добър от 2.5 дизел. Очевидно ще е много по-мощен, но зависи човека за кво ще го ползва/може да му е семейна кола/. Не се знае дали е супер офроуд маниак или маниак на високите скорости. Аз лично съм карал такъв 2.5 - икономичен, върви си добре, на черен път също е добре. Тва 5.2 ми звучи като бати Змеяяя. На мен Фрийто ми гори в града 13 бензин и ми е кофти, а тва ако лапа 20 и ако човека си му върши работа 2.5 дизел - не знам. Пък и казва, че си е стегнал неговия.

Явно има нещо специално в тоя модел, което само аз не знам. Един приятел от манящина си взе мощен бензин, като не го караше много, но после му излезнаха пътувания и взе да се оплаква, че му харчи повече от жената.
                      Колега първо мотора не е толкова проблемен,колкото е 2.5 дизела.И мистля,че на 2.5 не слагат ЛСД отзад и раздатките им са само парт-тайм.Не съм на 100% сигорен.
                      Поздрави!
                      [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
                      [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
                      [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
                      [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                        Момчета я ме светнете с кво толкова 5.2 с 2 години по-стар е толкова по-добър от 2.5 дизел.
                        И какво като харчи 5-6л/100км повече в града. С 20-30лв повече на седмица да няма да фалира.
                        5.2 извънградско харчи около 12, а дизела около 10.

2.5 няма 4х4 на асфалт, няма автомат, и има по-проблемна електроника защото всичко що е ЕЛ минава през компа.
                        Като сметнеш по-скъпата нафта, по-скъпите консумативи, и почти гарантирания ремонт на двигателя, може и бензиновия да излезе по-икономичен.
                        Последно редактирано от kinex; 25-02-09, 12:42.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                          ...Като сметнеш по-скъпата нафта...
                          Вече нафтата не е по-скъпа от бензина. Поне от около месец, някъде.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Вече нафтата не е по-скъпа от бензина. Поне от около месец, някъде.
                            Виж който кара V8 как не забелязва такива подробности.

Коментар

Провери дали му е платен акциза!Някои ги регистрират 2,5.
                              5,2 е добрият избор
                              Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X