Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моето камионче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моето камионче

Такаааа, след няколко месечно безпроблемно возене, днес реших да завъртя гумите, задните отпред-предните отзад, резултата-3 гайки за смяна, к'во направиха тия момченца не видях, ама двете гайки ще развия трудно да ги сменя, а третата е в жабката След половин ден обикаляне в бургсаките магазини за чарколяци и вулканизатори, с надежда, че някой продава такива гайки, се оказа, че НЯМА.
    И сега трябва да ходя в ДАРС да си поръчам 3 гайки ли? Някой ако знае някъде да се продават да каже, щот мен ще ме е срам да отида за такова нещо в ДАРС

Коментар

тук в варна има на едно място викат му голчмата гума по 3лев за гаика ако имаш път насам или някои познат да ти вземе

Коментар

Първоначално публикуван от dgerito Преглед на мнение
        тук в варна има на едно място викат му голчмата гума по 3лев за гаика ако имаш път насам или някои познат да ти вземе
        Къде по-точно се намира това място във Варна?

Коментар

Първоначално публикуван от dgerito Преглед на мнение

Мерси, ще идвам в края на март....ама къде точно се намира, да не се лутам насам-натам

Коментар

От тук http://www.etebg.com/ (Енчо Енчев - +359 6173 2272) съм купувал обикновени гайки и секретни гайки за Чероки . Много са точни. Поръчваш по телефона и ти ги пращат по куриер на следващия ден.

Коментар

С малко закъснение Честито и от мен, братче! Радвам сем че Гранд-ърите се размножаваме. На добър път и много щастие!
              Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
              Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Мерси, ама за съжаление ще трябва да се разделим с него в скоро време

Коментар

Първоначално публикуван от hristorama Преглед на мнение
                  От тук http://www.etebg.com/ (Енчо Енчев - +359 6173 2272) съм купувал обикновени гайки и секретни гайки за Чероки . Много са точни. Поръчваш по телефона и ти ги пращат по куриер на следващия ден.
                  Благодаря, ще звънна

п.п. Звъннах, утре ще имам гайки 3 лв. за брой. Дано да станат.
                  Последно редактирано от gubislav; 01-03-10, 11:10.

Коментар

голямата гума се намира в младост след пикадили посока мебелна палата

Коментар

Taкааа, ето че пак имам проблем, изгоря ми крушката на левия преден мигач, някой може ли да ми каже как и откъде да бръкна, за да я извадя и сменя, днес половин час гледах и не открих лесен начин (без да се изцапам) за бърза смяна на тъпата крушка....

Коментар

сваляш целия мигач само така става

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X