Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моето камионче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моето камионче

Първоначално публикуван от PAJERO-PININFARINA Преглед на мнение
    Честито ! Хубаво е че хората в Бургас шофиращи американци се увеличават .Здраве ! За какво смяташ да го ползваш ? Здраве и късмет !
    Ми засега ще си го карам за кеф...лятото ще ми върши работа без задните седалки...после пак кеф...

Мерси на всички за пожеланията!
    Последно редактирано от gubislav; 13-02-09, 23:29.

Коментар

Да трия честитките от темата, или да местя темата в подфорума за честитки. Питам.
      Ай честито и от мен.

Коментар

Mести я при честитките

Коментар

Щом ще се мести при честитките,айде честито и от мен.Със здраве!
          [SIZE=4][COLOR=black][SIGPIC][/SIGPIC]БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Да си жив и здрав да го караш.. И да му се кефиш..
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            -----------------------------------------------
            Питието определя съзнанието....
            -----------------------------------------------
            0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от zehirev Преглед на мнение
              Честито и от мен! Много безаварийни километри
              П.С. Вчера карах след теб известно време. Добре изглежда жипката
              Ха дори в момента го гледам под прозореца ми...
              Ха...щом е под прозореца-хвърляй по едно око...пък аз ще почерпя

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
              Честито и от мен!
              Роиме се и това си е !
              Снимай лоста на скоростите и този до него и ние ще ти кажем каква ти е раздатката.
              Двигателят е правилиният и добре изглежда.
              Със здраве да си го караш!

Снимах лостчетата...

Вече имам въпроси...пробега на километража в км. ли е или в мили, т.е. почти съм сигурен, че е в мили, щото минах 20 км, пък ми показа 12-13 но да питам......и ако някой знае къде трябва да е стрелката на температурата на водата...че май е по Фаренхайт и се шашкам като стигне 150

Последно редактирано от cveti; 15-02-09, 10:52.

Коментар

е, фултайм си - честито!

даже е по-добре в повечето случа..още повече този мотор е силничък за задния ти диф да го караш само на задно........

километража е в мили, за км. гледай дисплея над главата ти......

стрелката на температурата тряба да ти е една чертичка преди средата в нормалния случай........ като подмине надясно от средата , трябва да зацепи виското.......

можеш ли да четеш в систематизирана информация, ако да - има цялата информация за джипкатата ти, и на руски, и на английски.

смени всички чорби, като не забравяш скоростите, раздатката и дифовете..... също така виж антифриза и спирачната течност

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                  е, фултайм си - честито!

даже е по-добре в повечето случа..още повече този мотор е силничък за задния ти диф да го караш само на задно........

километража е в мили, за км. гледай дисплея над главата ти......

стрелката на температурата тряба да ти е една чертичка преди средата в нормалния случай........ като подмине надясно от средата , трябва да зацепи виското.......

можеш ли да четеш в систематизирана информация, ако да - има цялата информация за джипкатата ти, и на руски, и на английски.

смени всички чорби, като не забравяш скоростите, раздатката и дифовете..... също така виж антифриза и спирачната течност
                  Мерси, всичко е сменено
                  Както и пистовия ремък, ролки и обтегачи...или там както се казва. Днес напръсках пантите на вратите, и механизма за заключване с ВД40 и сега не скърцат и се отварят и затварят много лесно...

А да-единствено не мога да включа компа, подозирам, че са забравили да го закачат в сервиза.

Коментар

Айде честито и много да те слуша
                    Jeep Grand Cherokee Limited 4.0L 1999г.
                    Тодор Събчев

Коментар

джипа варви много за изпреварвания е супер имахме такъв преди време,но харчи 17-18 извън градско и се клати доста над 160.при 200 те хваща страх да не се обърне,иначе звука му е зловещ веднъж ме объркаха с бетоновоз
                      sigpic
                      Land rover lightweight-series 3
                      Range Rover V8
                      Range Rover Classic Vouge SE V8
                      Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

Щом си честитим и аз да се включа
                        Честито колега и наистина много безаварийни.Както някой каза,хубаво е,че се роим.А аз като гледам май се увеличава и бургаската група....
                        Да си го караш дълги километри безаварийно
                        За да хванеш луд,прати луд да го хване :D
                        Jeep Grand Cherokee Limited WJ 2.7

Коментар

Това е истината!Добре дошъл в" клуба" на сините Grand-ове!
                          Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Имам питане, онзи ден както си карах през едни наравности по пътя за Сл.бряг и изведнъж започна силно тресене наляво-надясно, и се усещаше от предницата....след 50 м спря тресенето и после нямаше проблем, аз карах с около 80 км., така че не е било от някакви високи скорости...доста се притесних, но вече няколко дни карам и няма никакъв проблем.... та въпроса ми е-случвало ли се е на някой и какво, аджеба е това...

Коментар

Първоначално публикуван от gubislav Преглед на мнение
                              Имам питане, онзи ден както си карах през едни наравности по пътя за Сл.бряг и изведнъж започна силно тресене наляво-надясно, и се усещаше от предницата....след 50 м спря тресенето и после нямаше проблем, аз карах с около 80 км., така че не е било от някакви високи скорости...доста се притесних, но вече няколко дни карам и няма никакъв проблем.... та въпроса ми е-случвало ли се е на някой и какво, аджеба е това...
                              ако е имало кал

Коментар

Предната напречна щанга има луфт.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X