До: имам проблем с ел. инсталацията
вземи си напрежение от габаритите и го пусни на едно реле, което да управлява плафоните в купето...
вземи си напрежение от габаритите и го пусни на едно реле, което да управлява плафоните в купето...
защото именно габаритие ми правят проблем...
щом се стопи 1,5 квадрата кабел
и аз това рових
)) и направо изрязвам и пускам директно през реле от късите (дългите) светлини на предните габарите, стоповете отзад и осветлението на таблото и раздатката
и аз това рових
)) и направо изрязвам и пускам директно през реле от късите (дългите) светлини на предните габарите, стоповете отзад и осветлението на таблото и раздатката 
така
при нас е весело
ключът е като чисто нов
)) започва стриптиз на инсталацията
утре аварийната схема
.... В 95% от случаите проблемът е в кабела, който ги свързва или във фасунгите на самите крушки. Ако има и друг консуматор, свързан към тоя предпазител, задължително трябва да се провери и той.
. Държи се все едно някакво реле не работи, което трябва да захранва този електромагнитен клапан на помпата, но незнам кое. Забелязах, че има някакви релета и долу под волана в краката на шофиора....те за какво са? На някой случвало ли му се е до сега да ми даде някоя идейка
? Няма ток и на радиото, плафоните в купето и централното заключване. Изгорели бушони няма.В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар