Здравеите колеги отскоро имам този модел джип - чероки хj 91 година 2.1 дизел обаче имам голям проблем с ел. инсталацията ако някои знае добър маистор моля помгонете. Аз сам от Варна ще сам ви много задължен.Защото много ми се иска да се присединя кам вас когато ходите на разходки из гората.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
имам проблем с ел. инсталацията
Свий
X
-
До: имам проблем с ел. инсталацията
Колега и аз правя грешки като пиша,но толкова в 3 реда не съм виждал никъде.А по темата успех.[U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
[LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]
-
Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнениеКолега и аз правя грешки като пиша,но толкова в 3 реда не съм виждал никъде.А по темата успех.
Коментар
-
Като начало можеш да напишеш в какво ти се състои проблема. Има някой проблеми, които са често срещани по ел. инсталацията и ще можем да ти помогнем. А иначе на първо четене се сещам, че всеки алармаджия ще може да ти помогне, но както казах - опиши си проблема подробно и ако никой не може да ти помогне от форума - тогава прибягвай до услугите на специалисти... може да си спестиш някой лев, а също така и да понаучиш някой неща по своя Jeep.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dgerito Преглед на мнениегрешката е моя имам проблем със светлините нямам къси , повреме на движение ми светжа лампата за подгрева и ми истощава акумолатора(поне на моя XJ 2,1 tdi е така.)
понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
Коментар
-
Първоначално публикуван от dgerito Преглед на мнениеблагодаря ти колега аз знам кадеса релетета но незнам защо горят затова искам някои да се порови да намери причината за това
Релето ако е изгоряло, то изобщо няма да "цъка". Провери дали отива напрежение до него, ако Да и Не се чува как цъка (когато включва и изключва контактната система), значи му е изгоряла намотката, което може да се дължи на гореупоменатата причина (по-високо напрежение от диодния блок). Ако се чува цъкане, но на изхода му няма напрежение значи е отишла контактната му система, което е напълно нормално за релетата. При контакт винаги се получава електрическа дъга. Има различни типове релета, като най-качествените са с изтеглен въздух или пълни с газ и с позлатени контактни повърхности. При всички случай това не означава, че релето е вечен електронен компонент. Има си живот, което значи, че след дълга употреба контактната повърхност се разрушава или се оксидира и трябва да се смени с ново. Дано съм бил полезен. В този форум има много умни и опитни хора, които биха се подразнили от репликата ти "някой да се порови". Бъди по-учтив в бъдеще. Единствения, който трябва да се "порови" си ти, ние можем просто да споделим мнение, знание и опит. Това е само съвет.Последно редактирано от Y.Stoqnov; 17-02-09, 13:03.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dgerito Преглед на мнениеблагодаря ти колега аз знам кадеса релетета но незнам защо горят затова искам някои да се порови да намери причината за товаа бре това се оказа заразна тема
и аз имам почти същия проблем
. само че ми гори бушона на габарите ... и проблема се оказа в самия превключвател. ще има побългаряване
Влади
Коментар
-
Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнениеа бре това се оказа заразна тема
и аз имам почти същия проблем
. само че ми гори бушона на габарите ... и проблема се оказа в самия превключвател. ще има побългаряване
Коментар
-
Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнениеНа мен ми беше изгорял ключа да пускането на светлините. Неможеш да си представиш какъв филм е смяната му. Лошото беше, че и буксата беше изгоряла и добре, че беше колегата Владо28 с неговия английски донор. Ако ще го сменяш - кажи, за да ти подсткажа как се вади ключа, а не като мен да тръгваш да сваляш таблото... ама кой да ти рпедположивчера аз толкова се мъчих...малко остана да го отнеса с чука
Влади
Коментар
-
Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнениеААА...ето го ключа от палатката !!! мамка мувчера аз толкова се мъчих...малко остана да го отнеса с чука
Коментар
-
а...относно разглобяването......?
или твоя стария не си ли струва да го разглабяш...?понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
Влади
Коментар
-
Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнениеа...относно разглобяването......?
или твоя стария не си ли струва да го разглабяш...?на ключа ли??? моя стария беше качествено полу-подпален, полу-стопен. А като гледах здравия - надали като го разглобиш ще можеш да го поправиш... а и незнам как ще го сглобиш после. Ако ти се занимава - пробвай. Кажи после какво е станало
Коментар
-
леле...втасахме я. подобен ключ (ако не и със същата резба) е за превключване е на "ЗАЗ"-овете . само че там я няма опцията "светлини на плафона в купето" , ако се стигне до там..може би и на старите москвичи (407 ; 40
е маи същия...ще търся инфо...
Влади
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар