Обява

Свий
Няма добавени обяви.

чероки 2.5 ТД и полиуретанови тампони,внос?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: чероки 2.5 ТД и полиуретанови тампони,внос?

Аз съм с такива тампони на PROTHANE на моя тунинг автомобил, като се започне от мотора до всяко едно тампонче. Вече 4 години не са мръднали. Качеството им е много добро. Не са толкова твърди, като тези които правят в БГ (Стара Загора). Но при джиповете явно е друга работа.
    Инак съм ги купувал оттук, директно с доставка до БГ.
    http://www.prothanesuspensionparts.com/

Коментар

дима, не знам дали имам късмет. от началото на 2010г. съм с този кит полиуретанови тампони и нямам кой знае какви проблеми. колата я познаваш... при монтажа бяха обслужени с греста която си дойде с тях и свърши точно с последния тампон. след това не са полагани особени грижи за тях. в началото поскръцваха, но свикнах...
      не бързам за никъде...
      XJ 2.5TD '98

Коментар

То това им е грижата на тия тампони.Греста.Идват си с някаква тяхна,а на произведените тук се слага "морска"грес.
        Навремето на бмвто си слагах на пауърфлекс и бях супер доволен от тях.Но то е кола която трудно минаваше над легнали полицаи какво остава за кал и т.н.
        Там дето се карат джиповете.
        Плюсовете от тия тампони бяха значително по стегната возия и по директно пътно управление.
        Минуса е обратен на плюса разбира се и беше изразен във отвратителна возия по гадни пътища.
        На павиран път колата имаше уникални вибрации например,но тя вече така или иначе не ставаше за българско градско каране та го преживявах някак.
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

За греста е известно това, дори просто защото ако редовно ги смазваш по-малко скърцат както казва Калин. Обаче неприятния ефект иде ей сега зимата като свие студ и този материал се чупи буквално като стъкло вместо да се огъва и деформира. И то страдат не при някакъв оффроъд и кършене на окачването а при каране в града и резки удари - преминаване през релите на трамвая и капаците на шахтите и тем подобни... Та за Австралия и слънчева Калифорния може да е ок но за тук твърдо съм против. Самия факт че в Канада или не много топла Русия се сблъскват със същия проблем говори за това- неустойчивост на ниски температури.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Мдааа.Знам,че за манипулации на по меките(по Шор)тампони обикновено материала се замразява и се работи безпроблемно.Лошото е че явно освен твърд при ниски температура явно става и крехък.
            Няма страшно в умирачката...
            Страшното е да си жив!...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X